lauantai 19. lokakuuta 2013

Tee-se-itse lemmikin ruokakippo betonista

Tämän pitkäkestoisen hiljaisuuden rikkoo tällä kertaa herttainen veden liplatus kissan juodessa raikasta vettä uudesta astiastaan. Millaisesta sitten, katsotaanpas…

Painavaa. Halusin jotain painavaa. Niin painavaa, ettei kissan tassussa riittäisi voima sen liikuttamiseen. Jotain niin painavaa, ettei vettä ja sen pinnan liikettä rakastava kissani yllättäisi minua enää yhtenäkään aamuna lattialle läikytetyllä vesilätäköllä. Haluaisin aloittaa aamuni kuivin sukin, mikäli se ei nyt satu olemaan liikaa pyydetty. Betonia. Betonia sen olla pitää! Betoni on ollut sisustusmateriaalina pinnalla jo melko pitkään kauniin rouheutensa ansiosta, mutta ennen kaikkea itseäni kiehtoi sen kestävyys ja painavuus. Yksi puhelinsoitto betonimyllärin tyttären etuoikeuksilla, ja kaikki tarvittava on käteni ulottuvilla. Muutama soma silmänräpäytys, ja apulainenkin on asemissa. Hetken mylläys, piinaavan pitkä odottelu ja se oli sitten siinä. Ei muuten tuumaakaan liikkua, vaikka yrityksen puutteesta rakasta karvaturriani ei voi syyttää. Epäilenpä vain, että tuolla harjoituksella kissani ennättää kehittää itselleen hauiksen ennen joulua. Ja kyllä, joulua. Olisin voinut toki kirjoittaa ”ennen vuodenvaihdetta”, mutta olihan tuo sana jo korkattava tälle vuodelle. 66 päivää jouluun, iik!
14 kommenttia:

 1. Vau, hyvä idea! Onko tuo metallinen kuppi irrotettavissa vai kiinni betonissa?:)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla susta pitkästä aikaa :)
  Tuosta kupista tuli tosi hieno, ja Puuti on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva pihahtaa pitkästä aikaa, vaihtelu virkistää! :D
   Puuti on kyllä kaikista lempparein ikinä <3

   Poista
 3. Hiphei, sieltähän kuuluu! Täällä ollaan!
  Ihana kippo, ei keikahda ihan heti nurin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukkuu! :) Tassut on kovasti käyneet vesikipossa uimassa, mutta pystyssä on pysynyt, hahaa!

   Poista
 4. Hieno tuunaus ja varmasti käytännöllinen kisulle! Oonkin miettinyt mihin oot kadonnut? Kiva kuulla susta pitkästä aikaa. Kirjotahan useammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytännöllinen kaikille osapuolille! :D Täällä ollaan edelleen, mutta näemmä enemmän lukijan roolissa. Pitäisi yrittää ryhdistäytyä, mutta toistaiseksi kirjottelu tuntuu hieman vieraalta puuhalta.

   Poista
 5. Oho, hemmetin hyvä idea! :D Ja näyttää hienolta minun silmään. Voi, kun itsekin saisin koiralle tuommoiset kupit niin papuja ei löytyisi ties mistä suunnalta olohuonetta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks vaan! :D Tee ihmeessä sinäkin, on meinaan aavistuksen verran näppärä laitos tollanen! Näyttää oikeastaan niin kivalta, että taidan tehdä oman myös papusille, vaikka paikallaan pysyisivät ilmankin.

   Poista
 6. Oi tosi hieno. :) Sopiskohan meidän koirallekin tollanen isommassa koossa! :)

  VastaaPoista
 7. Oi wau miten hieno!! Saako kysyä mitä käytit muottina? Meillekin kyllä tarvittaisiin iso, kun on iso superaktiivinen koira (eli myös kova syömään :D )

  VastaaPoista
 8. Harmi, että postaustahti on hiljentynyt. Kirjoitat tosi näppärästi, on iloa lukea vähän pidempiä tekstejä kuvatäytteisen hötön sijaan. :) Ja sitten itse asiaan; tosi kelpo kippo! Meillekin tarvitsisi tuollaisen, kun karvatursake (myös; koira) kaataa etenkin öisin vesikipon. Luulen, että omaksi ilokseen. Tyhmä kun on. :)

  VastaaPoista
 9. Nyt sinä! Takaisin blogin ääreen, joulujuttuja vaikka esitellen ;)

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...