perjantai 8. helmikuuta 2013

Yllätyslöytö Postista!

Sattuipa taannoin kohdalleni yksi viaton keskipäivän käynti Postissa ihan vain työasioiden yhteydessä. Tehtävä oli hyvin yksinkertainen: kirjeet kuljetuslaatikkoon, laatikko luukusta sisään ja tyttö takaisin auton rattiin aiheuttamaan vaaratilanteita liikenteessä. No joopa joo. Siinä rutiininomaisesti posteja laatikkoon lätkiessäni ja kannoilla kääntyessäni silmiini osuikin tavallisuudesta poiketen jotain hirmuisen kivaa. Siinä paikalla, missä aiemmin oli seisonut läjä joulusuklaiden jäämiä ja Angry Birdsin tuotteistettua krääsää, olikin jotain aivan muuta. Puhtaanvalkoiset palmikkoraidat ja pieni nahkainen yksityiskohta kääriytyneenä lasisen lyhdyn ympärille näytti jotenkin niin pehmoiselta, niin satumaisen talviselta. Oikeastaan nämähän olivat miljoona kertaa kauniimmat, mitä pitkään haaveilulistallani olleet tuikkukipot virkattuine päällisineen. MULLE!

Maltoin kuitenkin vielä mieleni, sillä pelko lyhtyjen alle piilotetusta Postin yleisen hintatason mukaisesta hintalapusta pakotti vakavasti punnitsemaan hankinnan kannattavuutta. Mutta mitä vielä, melkein ilmaista kuin saippua! MULLE, MULLE, MULLE! Poistuessani hihittelin vielä tyytyväisenä Postin neidolle, etten olisi heti ensimmäiseksi uskonut tekeväni näin loistavia sisustuslöytöjä nimenomaa Postista ja vieläpä näin suopeaan hintaan. No, joskus Postikin osaa yllättää, ja vieläpä positiivisesti. Nyt tämän materialistin olo on sellainen sydän potenssiin miljoona.12 kommenttia:

 1. Mukavat tuikut löysit. Minä odotan vaan jo niin kovasti kevättä ja puutarhakautta, etten voi ostaa enää mitään talvista. Puutarhalehdet ja siemenet ovat nyt heikkoutena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä se vain nautiskelen tästä taianomaisesta talvesta! :)

   Poista
 2. Oho oho! Arvaas kenen on pakko käydä postissa ja pian?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä, ei muuta ku mars matkaan! ;D

   Poista
 3. Vautsi, mikä löytö!
  Posti taitaa saada piakkoin muutaman asiakkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä alati kasvavan lyhtypesueen ehdottomat helmet!

   Toivottavasti jokainen halukas löytää Postista omansa :)

   Poista
 4. Tosi kauniita lyhtyjä:) Noita kudottuja löytyy myös Halpa-hallista.

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää <3

  Kauniit lyhdyt!

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...