lauantai 22. joulukuuta 2012

Tee-se-itse pakettikortit

Täällä valmistaudutaan hyvää vauhtia jouluun. Vaikka aloitan joulufiilistelyn joka vuosi häpeällisen ajoissa, jostain syystä ovelle kolkuttava jouluaatto ennättää yllättämään kerta toisensa jälkeen, sama pätee ensilumeen. Tulevat päivät siis hössötetään kokkaillen ja neuroottisesti pienimpiäkin roskia talon nurkista imuroiden. Kokkailujen osalta pieni varaslähtö on otettu, ja nyt kinkku köllii uunissa, pirskatti kun meni sulamaan liian nopeasti. Talossa itsessään on kylläkin niin kylmä, että melkein käy kateeksi lämpöisissä oloissa paistattelevaa kinkkua. Hrr.


Myös jokainen lahja on saanut kääreet yllensä. Aiemmista vuosista poiketen tämän asian kanssa olen sentään ollut ajoissa liikkeellä. Yleensä kun paketointipaja on pystytetty vasta aatonaattona. Tänä vuonna mentiin kliseisesti juuttinarun ja washiteipin voimalla. Mitähän sitä ensi vuonna keksisi?

2 kommenttia:

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...