maanantai 17. joulukuuta 2012

Aulatilan uudet kasvot

Jos joku olisi vuosi sitten väittänyt minun vielä joskus valitsevan kotiini graffitinharmaan glittertapetin, olisin kuitannut moisen absurdin väitteen hessuhopomaisella naurulla. Eihän sairaalaakin valkoisempiin kotiunelmiini mitkään gootahtavat glittertapetit olisi sopineet, hyi kamala. Niinpä niin. Kyllä sitä ihminen mielipiteineen vain muuttuu vuosien saatossa.

Kaiken sen aikaa, kun blogin puolella on ollut hiljaista, ovat porakone, maalitela ja liisterisuti heiluneet ahkeraan tahtiin, kun on purettu, koolattu, levytetty, pakkeloitu, hiottu, maalattu, tapetoitu, paneloitu ja kohennettu parisuhdetta kasaamalla neljä Ikean lipastoa. Pitkälle venyneet illat ovat olleet raskaita ja uuvuttavia, toisinaan jopa täysin toivottomia, mutta tieto tilanteen hetkellisyydestä ja ohimenevyydestä on pitänyt kipinää yllä. Nyt tuntuu aivan järjettömän hyvältä katsella 99 %:sti valmista lopputulosta, vaikka sisustusnäkökulmastahan tämä on vasta tyhjä aihio.
Ja ettei kukaan teistä pääse unohtamaan, miltä yläkerran aula näytti vielä jokunen tovi sitten, hieroo tämän linkin takaa löytyvä kuva muistinystyröitänne. Oli siniharmaata raakalautaseinää, palapelin tavoin koottuja seiniä ja riippumattoa muistuttava läntikäs kattokin. Hrr. Heitän suurella ilolla hyvästit tälle muistikuvalle siivouspäivän painajaisesta, ja otan joulun vastaan kontrastirikkaan aulatilan ja kasvaneiden säilytystilojen onnellisena omistajana.

14 kommenttia:

 1. Voi että, miten kaunista <3

  VastaaPoista
 2. Hieno, tyylikäs huone! Remontti kannattaa aina, vaikkei se työvaihe ole kovin mukava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, kiitos kovasti! Remontointi ei todellakaan ole suosikkipuuhiani, mutta sillä voi saada niin suuria muutoksia aikaan. Muutaman vuoden aikana tätä taloa on remontoitu siinä määrin, ettei enää samaksi uskoisi. Onneksi viimeisiä viedään! :)

   Poista
 3. Vau, todella makee! Odotan innolla, mitä sisustuselementtiä tähän vielä tuleekaan lisäksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rehellisyyden nimissä en ole vielä edes uhrannut ajatustakaan aulan sisustamiselle. Se kaikki taitaa jäädä kesälle, sillä parhaillaankin eteisessä on miinusasteita muutama kymmen :(

   Poista
 4. Ihan mielettömän upea lopputulos!
  Ihanaa Joulunaikaa <3 jos en ehi tänne blogiin ennen Joulua tulla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu, kehuista sekä joulun toivotuksista <3 Lämpöistä ja rentouttavaa joulua myös sinne, nauttikaamme täysin rinnoin! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Tämä oli yksi kandidaatti aikoinaan myös keittiön tapetointiurakkaa mietittäessä. Kun ei kyseinen kaunotar valikoitunut keittiöön, pakkohan sille oli keksiä joku toinen paikka! :D

   Poista
 6. Miten toi tila onkin kuin mitoitettu noille Malmeille! Makeen näköstä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä! Joku on aivan selvästi rakentanut aulan Malmeja silmällä pitäen, haha! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...