sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Valokranssi

Huh, olen elossa. Henki kulkee jo helpommin, joskaan ei niin vapaasti, mitä toivoisin. Sydämeni on edelleen pienen painolastin kuormittama, mutta siltikin kevyempi, mitä viikkoja sitten. Olen elossa, eikä kysymysmerkkejä roiku enää ilmassa, se kai tässä on nyt pääasia. Ja vaikka olen kohdannut ties millaisia vastoinkäymisiä, ne eivät ole pysäyttäneet minua, päinvastoin. Päästäkseni eroon painostavista mietteistä olen tarttunut seisahtaneisiin projekteihin aivan vimmatulla voimalla. Vain muutamassa viikossa olemme saaneet aikaiseksi jotain, minkä toistuvaan siirtämiseen olemme uhranneet jo vuoden. Remontin edetessä vaatimustaso kasvoi kuitenkin niin räjähdysmäisesti, että projekti vaatii vielä jokusen ponnistuksen valmistuakseen, pirskatti!

Kieltämättä remontti ja oma ajatustyö ovat pitäneet minut varsin kiireisenä, mutta siitä huolimatta koti on ennättänyt saada jouluista kasvojenkohotusta, vaikkakin hyvin maltillisesti. Toisaalta nyt kun jouluun ei ole enää edes kokonaista kuukautta, saisi koko maltillisuuden rytistää myttyyn ja heittää roskiin. JOULU TULEE!!8 kommenttia:

 1. Hei,

  Löysin hiljattain blogiisi ja jäin koukkuun! Olen lueskellut sitä iltaisin alusta asti ja tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita, tunnelmallisia kuvia. Silloin kun on hankala elämäntilanne tai vaikeuksia, tekee ihan hyvää hiljentyä tunnelmoimaan ja nauttia pienistä kauniista asioista ja estetiikasta. Ota kaikesta siitä ilo irti mistä voit ja laita mielesi iloisiin asioihin! Kaunista joulunodotusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Veit jalat suustani. Lämpöinen jouluhalaus sinne! <3

   Poista
 3. Kiva kranssi, valoa tässä tarvitaankin. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Kaunista on! Itseasiassa eilen kävin kurkkimassa blogiasi, ja tuli jopa vähän huoli, ja on hyvä kuulla, että siellä ollaan elossa. Nää on niitä paikkoja jotka helposti hiljenee vaikeiden hetkien äärellä. Toisaalta ne tuovat juuri sitä muuta ajateltavaa silloin, kun ei enää pysty tai jaksa velloa isojen kysymysten parissa. Jaksamista sinne!

  Ja joulu. NO NIIN TULEE! En malta pidätellä itseäni - enkä aiokaan! :D Nyt nautitaan tunnelmasta niin hyvin kuin kyetään! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmittipäs kommenttisi mieltä, kerrassaan ihana olet, kiitos! <3

   Meitä jouluhulluja ei pidättele enää mikään, onhan nyt jo JOULUkuu, herramunjee! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...