tiistai 9. lokakuuta 2012

Tuu kattoon kattoon

Verhot, valaisimet ja matot. Siinä on sisustuksessa edelleen eniten päänvaivaa aiheuttavien kärkikolmikko. Sopivia ei tunnu löytyvän sitten niin mistään, ja mitä enemmän yrität etsiä, sitä vähemmän löydät. Ne vain tulevat vastaan puolivahingossa, jos ylipäätään tulevat. Ensin sen piti olla jotain romanttista, sitten jo modernia. Valkoinen väri olisi aivan ehdoton, vaikka seuraavaksi pohdiskeltiin jo mustaa. Se olisi ehdottomasti Kartellin FL/Y! Päätös oli viimein tehty, kunnes pyörsin senkin. Pyöreää, kulmikasta, kiiltävää, mattaa, mustaa, valkoista, hillittyä, hallittua... Voi hyvää päivää, voiko yhden keittiön kattovalaisimen valinta todellakin olla näin vaikeaa?!

Loppujen lopuksi mikä tahansa tuntui katosta vapaana roikkuvia sähköjohtoja ja jatkuvasti vallitsevaa pimeyttä paremmalta vaihtoehdolta, etenkin kun viikonlopun varttisatasten ja kolmekymppisten juhlinta lähestyi uhkaavasti. Niinpä turvauduimme paineen alla siihen vaihtoehtoon, joka oli ensimmäisten joukossa ollutkin. Kuukausitolkulla nurkassa köllötellyt kummajainen nostettiin kattoon, ja voi jumatsuikka, eihän se olekaan yhtään hullumpi! Se ei ole valkoinen, siinä ei ole romantiikkaa, eikä se ole edes hillitty tai hallittu. Se on hyvin pitkälti outolintu, mutta ehkä se toimii juuri outoudesta kumpuavan särmänsä ansiosta. Tykkään!8 kommenttia:

 1. Wau, eihän tuosta voi muuta muuta kuin tykätä! Tosi kiva. Mistä olet löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kesti vain hetken lämmetä valaisimelle. Itselläni on aina hirvittävät vaikeudet sopeutua kaikkeen uuteen, ja se koskee myös sisustamista. Menee tovi, että vaikkapa uusi matto tai yöpöytä alkaa tuntua kotoisalta. Tuo valaisin on ihan vain Ikean Ottava (jolla murto-osa design-valaisimen hinnasta, lompakko tuulettaa, jahuu! :D).

   Poista
 2. Todella kaunis lamppu ja sopii mainiosti tuohon!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sopii värinsä puolesta tosi kivasti muiden teräksisten, kromisten ja hopeisten juttuloisten joukkoon! :))

   Poista
 3. Hyvin sopii!
  Meillä on kans tuo sama kummajainen, enkä vieläkään osaa päättää tykkäänkö siitä vai en... :) Enimmäkseen kuitenki se on jees, muutenhan se ois saanut lähdöt.

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...