keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Mitä jos rahalla ei olisi väliä?

Sitä ymmärtää arvostaa vasta sitten, kun se on poissa. Kuinka typerältä materialistiset haaveet sen rinnalla tuntuvatkaan. Kuinka kernaasti antaisi kaiken omaisuutensa pois, jotta saisi takaisin sen, mitä rahalla ei voi ostaa. Terveyden ja hyvinvoinnin. En haluaisi jäädä murehtimaan asioita, joista en toistaiseksi voi olla satavarma, mutta siitä huolimatta sorrun tekemään niin. Tässä välissä voisin tehdä tyypillisen aasinsillan ja aloittaa arkisen nurinani vaikkapa loskasta, mutta toisaalta se tuntuu juuri nyt niin vähäpätöiseltä murheelta. Ehkä saan luvan vaieta hetkeksi. Olla sanomatta yhtikäs mitään. Olla vain, ja keskittyä valamaan uskoa itseeni ja tulevaisuuteeni. Avata suun vasta sitten, kun on oikeasti jotain sanottavaa, sitten kun siltä tuntuu.


Nyt on hyvä hetki käpertyä viltin alle, ja siemailla kuppi jos toinenkin kuumaa joulujuomaa. Viimein täälläkin on siis glögikausi avattu, joko teilläkin?

3 kommenttia:

  1. Aivan totta, se on se vanha totuus, että mitään ei saa mukaansa, kun täältä lähtee, joten pitäisi muistaa arvostaa niitä asioita, joita ei voi ostaa... Tsemppiä sinne, jos elämässä suuria mullistuksia!

    VastaaPoista
  2. glögikausi on avautunut täälläkin!<3 :)

    VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...