maanantai 1. lokakuuta 2012

Juhlahumua

Syksyn suvereenisti paras puoli on syys- ja lokakuun vaihteeseen sijoittuva juhlatrio, joka keskittyy juhlistamaan sekä vuosipäivää, että kahden vuosipäivää viettävän syntymäpäiviä. Tämän vuoden juhlinnasta teki erityslaatuista sen mukanaan tuomat pyöreät vuodet ja pyöreiden vuosien puolikkaat (eikös se mennyt niin, että naiset täyttävät 25. syntymäpäivänsä jälkeen joka vuosi 25, hurraa, tervemenoa nuoruus). Olihan kaikkea tätä siis juhlistettava muutenkin, kuin tuttuun ja turvalliseen tapaan kotisohvan pohjalla loikoilemalla. Siispä viikonlopun ohjelmistoon kuului ikimuistoisen romanttinen ravintolaillallinen upeassa kellarirakennuksessa, jossa tunnelmoitiin hämyisessä valaistuksessa Johnny Cashin soidessa. Tähän ikään mennessä voisi luulla kokemusta karttuneen oikeista ravintoloista, mutta ei ainakaan meillä kahdella periferiassa asuvalla. Tästä syystä moinen ilta tuntui entistäkin ainutlaatuisemmalta. Ja tulipahan todettua, että juuri tällaiset hetket ovat niitä, joita parisuhde tarvitsee voidakseen hyvin. Nyt tuota iltaa voi muistella lämmöllä pitkän tovin.


Koska viime viikonlopun keskityimme toisiimme, olisi ensi viikonloppuna luvassa juhlimista ystävien kesken. Omien sunnuntain varttisatasten kunniaksi innostuin ostamaan paljon blogeissa esillä olleita ja kehuttuja Macaron-leivoksia. No hyi elmeri! Yhden söin irvistellen, toisen jouduin jo sylkemään pois. Liekö syy Pirkka-merkin, vai leivoksien ylipäätään, mutta voi hitsin vimpulat, mitä kuraa! Noh, vaikka lisäainehampurilaiset eivät hellineet makunystyröitä, olihan moinen värikimara melkoisen suuri ilo silmälle.

4 kommenttia:

 1. Hih!! Ihana postaus!
  Minäkään en ole koskaan maistanut kyseisiä keksejä, mutta taidan jättää maistamattakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa todellakin jättää väliin, lompakko ja makunystyrät kiittää! :D

   Poista
 2. Ehkä nuo Pirkka-versiot eivät olleet niitä onnistuneempia... Kaikkea sitä joutuu maistamaan, testaamaan ja ostamaan, kun täältä blogimaailmasta vaikutteita saa ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näemmä sitä sortuu toisten hehkutukseen liian herkästi. No, eipä olisi tällä kertaa kannattanut! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...