sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Indiedays Inspiration

Onhan siitä jo tovi kuiskuteltu, ja heitelty ilmaan monenmoisia arvauksia. Näin julkistuspäivän lähestyessä ei tarvitse enää vain sipistä ja spekuloida, asiasta voi puhua jo ihan ääneen ja faktoihin nojaten. Kuvavirta. Yksi sivusto. 300 blogia. Hervoton läjä ideoita ja inspiraatiota. Nyt ei olla lanseeraamassa uutta portaalia, kyseessä on nimittäin Suomen suosituimman blogiportaalin, Indiedaysin, uudistus. Muotiin, kauneuteen ja lifestyle-aiheisiin keskittyneen portaalin sisältö laajenee nyt myös ruokaan, sisustukseen ja lifestylen uusiin aiheisiin. Jatkossa Indiedaysin omien blogien lisäksi portaali kokoaa 300 blogin uusimmat, puhutuimmat ja kuumimmat postaukset värikkääksi kuvavirraksi. Melko kiehtovaa, vai mitä?

Mainittakoon, ettei Indiedaysin kelkkaan loikkaaminen tapahtunut itseltäni hetkessä. Kyllähän asiaa tuli pohdittua monet illat. Kuinka vaikea on sanoa suostuvansa johonkin, mistä ei ole saanut edes kunnolla kiinni. Kuluneen kuukauden aikana konseptiin perinpohjaisesti tutustuneena olen kuitenkin ollut äärimmäisen tyytyväinen, että päätin lähteä mukaan. Nyt me blogistit vain jäämme suurella jännityksellä odottamaan, millaisen vastaanoton Indiedays Inspiration saa!


Indiedays on avannut Inspirationin beta-version tutustuttavaksi jo ennen lanseerausta. Mikäli haluat pienen sneak peekin tulevaan uudistukseen, klikkaile itsesi SHOWROOMIN puolelle. Mukaan ilmoittautuneille lähetetään linkki ja tunnukset heti ensi viikon alussa, joilla pääsee tutustumaan Inspirationin hionnan alla olevaan beta-versioon. Muistakaa kuitenkin, että kutsuja on vain rajoitettu määrä!

4 kommenttia:

 1. Uskon että teit oikean päätöksen kun rohkenit lähteä mukaan, sen verran laadukkaaltahan tuo näyttää. Siis ulkoasu ja mukana olevat blogit!

  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssasi kiistattomasti samaa mieltä! :)

   Poista
 2. Onnea uuteen portaaliin siirtymiseen! :) Blogisi on inspiroiva ja ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos sanoistasi! Tämä ID:n uudistus sinällään aivan loistava, ettei blogin tarvitse muuttua ollenkaan. Nyt se on tavallaan vain tuplana, ennallaan täällä ja kuvavirassa Indiedaysin puolella. Tutun ja turvallisen rakastajalle tällainen vaihtoehto on ihan yliveto! :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...