torstai 4. lokakuuta 2012

Ikeamainen haaste

Kiistaton suosikkiblogini, Tirlittan, värväsi minut tekemään Sisusta siis-blogista alkujaan liikkeelle lähteneen Ikea-aiheisen haasteen, joten haaste otettu vastaan, kiitos Katja! Kuvastoahan tänne periferiaan ei jaeta, mutta onneksi nettikuvastot on olemassa. Haaste käskee valitsemaan kolme tuotetta Ikean uusimmasta kuvastosta. Lisäksi pitäisi veikata uutta hittituotetta ja vieläpä nakittaa kolme bloggaajaa tarttumaan haasteeseen. Here we go...


Pikainen spurtti Ikeaan odottaa tiettävästi ensi kuun kynnyksellä, ja tästähän Ikeakammoinen poikaystäväni on varsin innoissaan. Tarkoituksenani on ostaa epätavallisen maltillisesti vain untuvatäkki päiväpeitteen virkaa toimittamaan ja läjä Malmeja yläkerran aulaan. Kollaasiin eksyi kuitenkin muutama tuote, joita en välttämättä ostaisi, mutta jotka miellyttävät silmää julmetusti. Esimerkiksi kuvan hirmuisen kaunis pöytäkokonaisuus olisi omiaan pieneen olohuoneeseemme, mutta saattaisi näyttää moderniutensa vuoksi aavistuksen kömpelöltä avosaumojen ja vinojen seinien keskellä. Lattiavalaisimellekaan ei ole mitään tarvetta, mutta koska Stockholm muistuttaa aavistuksen himoamaani Louis Poulsenin AJ:tä, päätyi sekin kollaasiin. Graafista tyynyä olen puolestaan katsellut jo niin pitkään sillä silmällä, että ehkä se olisi syytä kotiuttaa ilman tarkempia pohdintoja ostoksen kannattavuudesta, eihän tyynyjä koskaan voi olla liikaa. Itse hittituotteeksi valkkasin Ikean PS 2012-malliston seinävalaisimen, joka näyttää oudolta, mutta silti hirmuisen kauniilta. Mikäli harrastaisin enemmän seinävalaisimia, voisi moinen päätyä ostoskoriini ensi kuussa hyvin todennäköisesti.

Itse haluan puolestani haastaa alla olevat blogit, lystikkäitä hetkiä haasteen parissa!
Castle in the sky
janinamarian
Talo Kotimetsässä

12 kommenttia:

 1. Kylläpäs oli nappivalinnat! Tykkään kaikista <3 Mukavaa torstaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikealta on alkanut tulla kivan mielenkiintosia tuotteita ja kuoseja. Tykkään! Toiveikasta tiistaita :)

   Poista
 2. Kivoja valintoja!
  Ja JIHUU! Minäkin pääsen tekemään tän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, jään odottelemaan valintojasi! ;)

   Poista
 3. Hyvät valinnat. :) Tylsä oot jos et Helsinkiin tuu! :( Meidän pitää päästä yhdessä Ikeashoppaamaan!

  VastaaPoista
 4. Malm-lipasto on kyllä ihan huikee huonekalu. Näyttää hyvältä ja se vetää tavaraa vaikka kuinka paljon. Meidänkin kodista niitä löytyy 3 kpl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä vaikuttaa! Säilytystila tulee todellakin tarpeeseen. Ja kun vinokaton alla on Malm-rivistön mentävä hukkatila, täytyyhän se hyödyntää! :)

   Poista
 5. Hyviä valintoja! :) Tuo tyynyt osu heti silmään <3 mustavalkoisuus ja tuo graafinen kuvio on kiva.

  Kiitos haasteesta <3 pitääpä ottaa työn alle.

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaatten hyvätten, ilo pistää hauskuus kiertämään! Voimahaleja viikon alkuun! :)

   Poista
 6. Loistavaa, että haaste vain leviää. Loistavia valintoja on täälläkin tehty ja tuo Hitti lamppu kotiutui minulle juuri ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levikki on aivan järjetön, joten nerokkaan haasteen kekkasit! Pitäisiköhän sitä itsekin kotiuttaa tuo hitti ;DD

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...