perjantai 7. syyskuuta 2012

Uutta blogistaniassa: Inspiration!

Olen ollut jo tovin täpinöissäni, ja pitänyt pienen pientä salaisuutta sisälläni. Nyt on tullut kuitenkin aika paljastaa, mistä oikein on kyse. Lokakuussa nimittäin blogimaailmaan syntyy uusi jännittävä Inspiration-konsepti, johon TSOT on kutsuttu mukaan!

"Inspiration tarjoaa lukijoille ennennäkemättömän tavan seurata blogeja kuvavirran avulla, tietokoneelta ja mobiililaitteilta. Lukija saa sivuston kautta seurattavakseen 300 mukaan kutsuttua laadukasta blogia, jotka tarjoavat inspiraatiota ja ideoita muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja lifestylen maailmasta. Bloggaajalle Inspiration avaa tilaisuuden päästä esille Suomen johtavalla blogisivustolla ja löytää uusia lukijoita."

Sen enempää Inspiration-konseptista paljastamatta voin luvata, että blogini tulee toimimaan edelleen itsenäisesti. Kaikki pysyy ennallaan osoiterivejä myöden, ja bloggailuni jatkuu samaan malliin kuin ennenkin, hyvässä ja pahassa. Nyt jään innolla seuraamaan, ketkä kaikki ovat lähteneet tähän yhteistyöhön mukaan.

PS. Blogini sivupalkissa tulee iltapäivään mennessä näkymään TNS Gallupin toteuttama lukijatutkimus, jossa kartoitetaan blogin lukijoiden taustoja ja kiinnostuksen kohteita. Olisin hirmuisen kiitollinen, jos teiltä lukijoilta löytyisi pieni hetki aikaa vastata tuohon tutkimuksen pop-up -kyselyyn, johon vastanneiden kesken arvotaan palkinnoksi 10 lahjakorttia. Näiden paljastusten myötä toivotan iloista viikonloppua kaikille!


9 kommenttia:

 1. Oi, super paljon onnea uusiin tuuliin!
  Jo ainakin toinen lukemani blogi on tässä mukana - joten jännityksellä odottaen :)

  VastaaPoista
 2. Onnea Onnea Onnea :)
  Mukavaa viikonloppuaki :)

  VastaaPoista
 3. Onnea !!!
  juuri luin asiasta AinoSofia sisustus blogista...:))
  Hänkin on mukana siinä.

  VastaaPoista
 4. Näköjään kaikki blogit mitä seuraan on kutsuttu tuohon Inspiration-konseptiin, onnea;))

  VastaaPoista
 5. Wau, onnea sinne kaimaseni!! <3 mukana pysytään tuli muutoksia tai ei!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Vau, onnea kovasti!!!
  mun blogissa olisi sulle muuten tunnustus :)

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...