perjantai 14. syyskuuta 2012

Syksy tuli!

Onko se todellakin täällä, syksy siis? En saata uskoa. Jo kolmatta kertaa kuluneen KIIREISEN viikon aikana jouduin turvautua villakangastakkiini, kun aamun lämpöasteet voitiin laskea yhden käden sormilla. Hrr. Auton konepellille pudonneet pihlajanmarjatertut ja eteiseen kulkeutuneet lehden reppanat antavat karvaan muistutuksen kesän päättymisestä. Pitkän henkisen tsemppauksen myötä olen viimein onnistunut jättämään hyvästi suloisille ballerinoilleni, ja kaivamaan uskollisesti palvelleen tennarikatraani esiin. Kun sisäinen patteripoliisinikin on joutunut luovuttaaa, ja laittaa muutamana yönä makuuhuoneen lämmityksen päälle, on se kai jo myönnettävä; kesä on enää kaunis muisto vain, ja syksy on saapunut. Siispä nyt ballerinojen ja boleroiden sijaan takki ja tuubihuivi odottavat kääriytyjäänsä, kun tämä neiti suuntaa katsastamaan, kuinka Kokkola näyttää itsestään aivan uuden puolen Kaupan ja kulttuurin yössä.


Näin loppuun muistuttelisin vielä osallistumisesta käynnissä olevaan lukijatutkimukseen (oikea sivupalkki). Osallistumalla tutkimukseen tarjoat allekirjoittaneelle kattaavaa tietoa lukijakunnasta ja mahdollisuuden kehittää sivustoa. Lisäksi sinulle tarjoutuu mahdollisuus voittaa 50 euron arvoinen SuperLahjakortti, josta voit lukea lisää täältä. Nyt siis kipin kapin osallistumaan!

5 kommenttia:

 1. No niin tuli :) Sais kestää ensi kevääseen ja hypätä talven yli!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aamen! Tosin jouluna saa olla talvi, hih. Jään odottelemaan palavasti kevättä, jolloin tunnen jälleen olevani elossa. Pitkäveteinen puoli vuotta edessä siis.

   Poista
 2. Hei! Semmosta olisin tiedustellu että mistä liikkeestä olet hommannu tuon aikaisemmassa postauksessa olevan saniaisenlehti tarran ja saakohan niitä eri kokoja? Tarttis kans! Pientä saunaremppaa suunnitteilla ja saunan ja pesuhuoneen ikkunat tarttis ehdottomasti jotain muuta kuin ne nykyiset verhokammotukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipparallaa Anonyymi!

   Hiekkapuhallustarra on tilattu työpaikkani viestintäosastolta, joka varmasti voi toimittaa tuotteet myös postitse sopimuksen mukaan. Voit valita vapaasti kuvion aukileikattuun osioon, sama koskee tarran kokoa. Tarkempia lisätietoja saat lähettämällä minulle sähköpostia osoitteeseen tsot@hotmail.fi :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksesta! Laittelen s.postia kun asia on ajankohtainen. Voipi olla muutaman viikon sisällä tai sitte muutaman kuukauden,sitäkö ei tierä miten täsä innostuu :D Niin, ja se piti vielä sanomani että tykkään blogistasi toooosi paljon,löysin tänne jonkun toisen blogin kautta ihan sattumalta ja nyt käyn kurkkimasa ihan jatkuvasti :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...