perjantai 31. elokuuta 2012

Vihreä talvi

Tätä neitiä vaivaa väsymys, tai on oikeastaan vaivannut lähes koko viikon. Yksi ainoa huonosti nukuttu yö alkuviikosta piti huolen siitä, ettei pirteys päässyt vaivaamaan sen jälkeen yhtenäkään päivänä. Haukottelukin on äitynyt jo sellaisiin mittakaavoihin, että pelko leukaluiden menemisestä pois paikaltaan on ollut täysin perusteltua ja aiheellista. Siispä tässä on yritettävä hankkiutua eroon vuosisadan univajeesta viikonlopun avustuksella.

Noh, väsy tai ei, elokuun viimeistä viedään fiiliksestä huolimatta. Huomenna se syksy jotenkin konkretisoituu. Syyskuu. Pirskatti. Mihin lie kesäkin kadonnut. Eihän syksyssä mitään varsinaista vikaa ole, pääseepähän käpertymään kotisohvalle viltin alle kynttilöiden tuikkiessa, ja saapahan kaivaa kaappien kätköistä esiin suosikkineuleensa ja -takkinsa. Syksy tietää kuitenkin väistämättä talvea, ja se nakertaa kaikista eniten. Aiempien kirjoitusteni perusteella ei taatusti ole jäänyt epäselväksi, että lumi ja pienet pakkaset ovat mielestäni kivoja aikavälillä 23.12.–26.12. Sen ajan ulkopuolella en tarvitsisi lunta, saati pakkasia. Mutta kuka lie tämä Suomen sään keksinyt. On vain vihreitä ja valkoisia talvia. Nytkin tätä vihreää talvea saa fiilistellä sen verran kovasti tutisten, että kotiin päästyä on heti ensimmäiseksi napattava suosikkishaali ympärilleen eteisnaulakosta. Sen turvassa on varsin mukava hytistä loppuilta.
12 kommenttia:

 1. Toivottavsti viikonloppu tekisi ihmeistä ja saisi sinut piristymään niin sinun ei tarvitsisi pelätä leukojesi menemistä pois paikoiltaan. Oikeassa olet tuon lumen ja pakkasten suhteen.
  Oikein mukavaa viikonloppua sinulle
  -Erica-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, viikonloppu teki kyllä ihmeitä. Kunpa tämä viikko tekisi kanssa, ettei tarvitsisi tulevaa viikonloppua viettää nuhanenäillen. Jaksamista loppuviikkoosi! :)

   Poista
 2. Oih, miten kauniita kuvia! Lämmittele siellä shaalin keskellä ja kuvaile sitten taas lisää!
  Oliko tuo ihana teksti eteisessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tärisen ja lämmittelen täällä minkä ennätän! Sohvalle on niin kiva käpertyä ja olla vain, erityisesti pimenevinä syysiltoina. Ja kyllä, kuvat on tosiaan otettu eteisestä, josta tarrakin siis löytyy! :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat, ja toi vessatarra on hauska:)) Mustaa ja valkoista nami,nami! Kummasti alkoi tekee mieli salmiakkia??

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mistä olet saanut aivan ihanan hiiren "kodin"? Olisin itsekkin kiinnostunut, mistä niitä saa? :)

  http://tyttosinaolettuhti.blogspot.fi/2012/07/kissa-ja-hiiri.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipparallaa! Tarran olen tilannut työpaikaltani. Tarkempia tietoja voit kysellä sähköpostitse, tsot(ät)hotmail.fi :)

   Poista
 5. Hauskoja kuvia! Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinullekin riemastuttavaa päivä päivältä lähestyvää viikonloppua! :)

   Poista
 6. Nyt taas huokastaan viikonloppuna ja nollataan tilannetta ensi viikkoa ajatellen. Itellä taas eilinen oli sellanenkin ärrimurrin päivä, että kovin lähelle ei saanut tulla, eikä muhun päin katsoa :D

  Tosi kauniit nuo tarrat <3

  Muksaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloput nollaa kyllä kaiken niin ihanasti! Rauhoitu senkin ihastuttava ärripurri nyt, kehrää edes pikkaisen! ;D Mutta ihan totta, kiukkuiseen naiseen ei kannata ottaa mitään kontaktia, siitä ei seuraa koskaan mitään hyvää. Iloista loppuviikkoa! <3

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...