sunnuntai 12. elokuuta 2012

Verhopohdintoja

Eilen vietettiin kiva sihijuoman, tanssin ja naurun täyteinen ilta naisten kesken. Hauskaa oli ja ilakointi jatkui yön pikkutunneille saakka. Nyt päällimmäisenä tunteena on väsymys, mutta samalla tavattoman suuri kiitollisuus kaikista niistä ihanista ihmisistä elämässäni. Nuupahtaneen olon vuoksi tämä päivä pyhitetään levolle ja viikon viimeisestä vapaapäivästä otetaan kaikki irti. Se ah-niin-ihana maanantai kun kolkuttelee jo ovelle. Sohva on täytetty pehmeillä sadeilman raikastuttamilla tyynyillä, ja lämpöinen torkkupeitekin on nostettu käden ulottuville. Nyt sohva vain odottelee nautiskelijaansa, aivan kuten digiboksille tallennetut suosikkisarjatkin, joita on parin kiireviikon aikana todella ennättänyt kertyä. Ihastuttava sunnuntai siis tiedossa.

Kiireen keskellä sisustusrintamalla on tapahtunut hyvin vähän. Ajatustyötä on tehty paljon, mutta mitään konkreettista ei ole oikein näkyvillä. Tämän viikon tänka på on ollut ehdottomasti keittiön verhot. Niin paljon kuin verhoja aiheena ja ripustettavana vihaankin, nyt oli vain ihan pakko pistää mietintämyssy päähän. Levittelin sitten kaikki tähän hätään tarjolla olevat vaihtoehdot yhdelle tangolle, jotta osaisin hahmottaa kokonaisuuden paremmin.


Koska mikään vaihtoehdoista ei näyttänyt silmääni erityisen hyvältä, päätin pitää sen, joka siinä oli ennenkin; kapan siis. Näyttäähän se kieltämättä yhteneväisemmältä, kun molempia ikkunoita kehystävät samanlaiset verhot. Ja toisaalta säälihän se olisi peittää kaunis tapetti suurella määrällä verhoja. Nyt nuo suloisen kliseistä sanomaa julistavat paneeliverhot päätyvät suunnitelmien mukaan makuuhuoneeseen, ja purjerenkailla varustetut sivuverhot palautukseen. Vaikka kappa saattaisi olla järkevin ratkaisu, yksiväristen tuplapaneeliverhojen hankkiminen kutkuttelisi kuitenkin kovasti siitäkin huolimatta, etten ole aiemmin pitänyt paneeliverhoja verhoina alkuunsakaan. Eli kaiken tämän sumplimisen jälkeen ongelma ei ole tainnut edelleenkään ratketa. Pääasia on kuitenkin se, ettei keittiö enää nakuile, ja pian makuuhuonekin saadaan puettua verhoihin, kunhan saisin vain nostettua silitysraudan esiin. Edistystä!

6 kommenttia:

 1. Rentoa sunnuntain jatkoa ja verhojen pähkäilyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rentouttavaa lähenevää viikonloppua sinne! :)

   Poista
 2. Ihana ihana ihana!! Mää mittään verhoja ehtiny ees huomata, kun vaan huokailin miten ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voih, paljon kiitokseja sinne, senkin tapettikaksonen! :)

   Poista
 3. todella kaunista!
  se, mitä elämässä ennen lapsia kaipaan on mahdollisuus ottaa rennosti juhlien jälkeinen päivä..... :P
  Mukavaa syksyä sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Onhan ilman lapsia aina se tietynlainen ihana vapaus olemassa. Saa nähdä milloin tämä kyllästyy liialliseen vapauteensa, ja haluaa korjata asian ;P
   Kesähullu minä toivottelee epätoivoisena vielä iloista loppukesää! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...