lauantai 4. elokuuta 2012

Hiekkapuhallustarroja!

Olen odottanut toiveikkaana aurinkoista aamua, joka mahdollistaisi kylppärin pimeimmänkin nurkan kuvaamisen. Sellaista aamua ei kuitenkaan koskaan osunut kohdalle, joten jaattavanani on vain sen mukaisia kuvia. Harmi. Kirotut pilviset ja sateiset ilmat. Missä on tilaamani kesä?!

No jos kesä ei riemastuta olemassaolollaan, jokin muu kyllä. Tarrahulluna ihmisenä olen ollut nimittäin harvinaisen mielissäni, kun yksi työpaikkani työyksiköistä kehittää toimintaansa. Voin siis vain kiikuttaa kuvan haluamastani tarrasta kyseiseen työyksikköön, ja saman päivän sisällä se löytyy jo työpöydältäni. Alkuviikostakin minua ilahdutettiin muutamalla hiekkapuhallustarralla.


Olen jo tovin pähkäillyt kylppärin kanssa, joka ei miellytä silmääni lainkaan. Valitettavasti kylppäriremontti ei sen hyvän kunnon vuoksi ole ajankohtainen vielä vuosikausiin, joten viaton hienosäätö on tullut todellakin tarpeeseen. Lähtökohtanahan oli sinisen laatoituksen seuraksi lyöttäytynyt keltasävyinen puu, jonka ruotsinlippua muistuttava väriyhdistelmä riemastutti joka istuntokerralla. Valkolakan ansiosta asiat kääntyivät kyllä parempaan suuntaan, mutta se remontoimaton saunahirvitys kummitteli edelleen saunan oven lasien läpi. No, eipä kummittele enää kuin aukileikatun saniaislehden verran.Pitäisihän tässä toki jo alkaa kaivamaan kuvetta, jotta saataisiin saunan remonttiprojekti alkuun, mutta nytpäs voimme hieman viivytellä sen kanssa.  Tämä hiekkapuhallustarra blokkaa kivasti kaiken sen, minkä ovi taakseen jättää. Nyt vessassa vieraileville jää täydeksi mysteeriksi, millainen hirvitys oven takaa löytyykään, luojan kiitos!

6 kommenttia:

 1. Kiva, todella kiva..se on kyl sellanen rahasampo noi kylppäri rempat, että on hyvä jos pienellä vaivalla saa uutta aikaiseksi, kuten sinäkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo, ei puhettakaan, että juuri nyt haluaisi sijoittaa tuhansia euroja kylppäriremppaan. Siis jos vain asian kanssa pystyy vitkutella, se tehdään! :)

   Poista
 2. Kiva toteutus! Ihana palvelu sinulla suoraan duunissa, kyllä kelpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä tyytyväinen tähän ratkaisuun itsekin, kun sauna vaaleanpunaisine laattoineen pysyy nyt piilossa! Poissa silmistä, poissa mielestä :)

   Poista
 3. Kyllä pienellä vaivalla saa jo muutosta tuohon, hyvä tuli :) meillä vähän sama tilanne kylppärin kanssa. Edelliset asukkaat laittaneet sen uusiksi n. 6 vuotta sitten. Pintamateriaalit eivät kuitenkaan meikäläistä miellytä millään tasolla :( yritetty uudistaa myös pienillä muutoksila. Saunakin odottais remppaajaansa.. on se vaan iso menoerä, kun alkaa tuota kokonaisuudessaan uudistamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa juuri, kun pintamateriaalit ei miellytä, mutta niiden uusimisessakaan ei ole näin lyhyen ajan sisään mitään järkeä. On vain pakko hyväksyä pienet epäkohdat ja tehdä tilasta siedettävämpi pienillä muutoksilla :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...