maanantai 20. elokuuta 2012

Carpe diem!

Maanantai on täällä jälleen. Huokaus. Tulisivatpa maanantait yhtä harvakseltaan kuin joulut, vuodessa sitä saattaisi onnellisesti unohtaa, millainen isku palleaan maanantai todellisuudessa onkaan. Nyt kuitenkin yritän selättää viikonpäivistä tuskaisinta ymmärtäen jälleen kerran hieman paremmin Karvisen ajatusmaailmaa. Huokaus, vielä kerran, huokaus!

Noh, tehdään aasinsilta maanantaihuokauksista kylppäreihin. Siinä on vähän sellainen paikka, jota ei liiemmin viitsisi muille esitellä. Ketä nyt ihan oikeasti kiinnostaa, miltä talon bakteeripitoisin paikka näyttää?! Tosin minun pakonomaisella desinfioimisella taidan tappaa koko kylppärin, en vain siellä vierailevia bakteereja. Ja vaikka ne huussikuvat eivät moniakaan kiinnostaisi, päädyin kuitenkin ottamaan muutaman räpsyn henkilökohtaisesta mekastani, mutta teidän onneksenne vain hyvin rajoittuneista kuvakulmista. Oikeastaan olihan kuvailuuni ihan todellinen syykin, meidän kotiin on nimittäin rantautunut maailman rasittavin lausahdus, "carpe diem" nimittäin. Tuo mallien suusta hyvin usein kuultu motto aiheuttaa minussa poikkeuksetta puistatusta ja hirvittäviä vilunväreitä, ja nyt moinen fraasien äiti on tervehtimässä minua joka ikinen aamu. Ajatus kyseisestä lauseesta vessan lattialla tuntui kuitenkin niin tikahduttavan hauskalta, joten kyllä, meidän vessassa voi jatkossa tarttua hetkeen aivan vapaasti, mitä ikinä siellä sitten tekeekään. Että carpe diem vaan, hah!
6 kommenttia:

 1. Kaunista, valoisaa, siistiä kylppärissäsi! Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla! Itse en ole tuolle kylppärille vielä lämmennyt, josko koskaan lämpenenkään. Liian paljon epäkohtia omalle silmälle :)

   Poista
 2. Sulla tai siis teillä on niin valoista kylppäri. Meikäläisellä sellanen sinapin kaltainen ällötys vastassa vaikka kuinka on tuunaillut romanttisen ihanaksi..siis yrittänyt. Sinapinruskee ja vanha kuin taivas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valoisa se on tosissaan vain silloin, kun aurinko sattuu aamuisin paistelemaan ikkunasta sisään. Muuten se on melkoisen pimeä kolkka. Mutta hei, sinapinkeltainenhan kuulostaa kivan retrolta! ;D

   Poista
 3. Mukavia vessahetkiä! ;) Kiva kylppäri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Lupaan nauttia hetkistäni! ;DD

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...