torstai 23. elokuuta 2012

Äkäpussin haaveita

Joku on syönyt liian monta ärrinmurrin-keksiä. Jo viikon verran vaivannut yleinen ketutus alkaa jo todellakin näkyä omassa jaksamisessa. Mikään ei kiinnosta ja se kaikista pieninkin vastoinkäyminen tuntuu maailmanlopulta. Tästä hyvänä esimerkkinä muun muassa sohvalle sulanut suklaahippunen tai vaikkapa markettien huono salaattitarjonta. Mikä kiukustuneisuuden multihuipennus siitä voikaan kehittyä, kun asiat eivät huonojen fiilisten keskellä menekään siten, kuten toivoisi niiden menevän. Ja näin työpäivän keskellä tieto kotona odottavasta siivouspäivästäkään ei vaikuta mielialaan kohottavasti, ei sitten alkuunsakaan.

Tämän kaiken keskellä alkaakin mietityttää, mikä ihme minua oikein vaivaa, ja kuinka pitkään kukaan jaksaa minua katsella. Tällä hetkellä piharakennus tulisi tarpeeseen. Voisin muuttaa sinne, ja kiukutella yksinäni. Näin kukaan syytön ei saisi osakseen tästä typerästä ketutuksesta, jota en osaa hallita. Koska mielessäni pyörii vain kymmenen kirosanaa, ajattelin keskittää energiani haaveiluun ja unelmointiin, se kun on aina yhtä hauskaa. Ja kyllä, haaveilen myös onnellisuudesta, terveydestä, rakkaudesta ja muusta lässynläästä, mutta juuri nyt tahdon heittäytyä materialistiksi, ja unelmoida näiden lemppareiden hankkimisesta. Siispä seuraavaa tilipäivää odotellessa!

Kartell FL/Y

Kartell Stone

Pentik Rondo

Ratia DF

Villeroy & Boch New Wave

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa tutulle! täällä toinen äkäpussi ilmottautuu.. tää äkäpussi on ollut maan raossa tallattuna viimeset 2 vkoa, pienetkin epäonnistumiset tuntuu maailmaan lopulta. Tiedän tunteen..

  Koitetaas tsempata! <3 nyt vaan rentoutumista ja pitää antaa lupa itelle olla aina välillä tekemättä yhtään mitään. Tsemppi hali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onkohan tämä jokin uusi epidemia, plää!! Yritetään nyt vaan jaksella tämän kenkutuksen keskellä, kyllä se vielä iloksi muuttuu, näin ainakin luulisin :)

   Poista
 2. Kyllä se kiukku laantuu ja postaukset meillä luonteeltaan samanmoisia :). Mulla auttaa pahimpaankin kiukkuun pitkänpitkä juoksulenkki laput korvilla hyvän musan soidessa, kannattaa kokeilla! Mutta tsemppiä sinne kiukun kanssa kamppailuun<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksulenkkiäkin mieluummin taidan kävellä jääkaapille, ja siitä sohvalle mököttämään! :DD Kiitti tsempeistä! :)

   Poista
 3. Kokemuksesta sanon, että kannattaa suunnata se kiukku johonkin muuhun kun siihen kumppaniin. Kokeile nyrkkeilyä (siis kunto-sellaista, älä kumppaniin ;-D) se tehoaa ainakin minulla ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan tuo armas poikaystävä on saanut hyvin vähän osakseen kiukusta, mutta kyllähän sen kireän ilmapiirin aistii, kun toisella ei ole kaikki hyvin. Mälsää, mutta onneksi ohimenevää!

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...