tiistai 24. heinäkuuta 2012

Mieluista postia

Vielä muutama vuosi sitten  kailotin koko maailmalle, kuinka seinän pintamateriaaleissa maali olisi ehdoton suosikkini. Tapetti ei koskaan tulisi olemaan vaihtoehto, sillä 90-luvun hirvitykset olivat syövyttäneet päähäni mielikuvan karmivista mummolamaisista kuoseista. Tästä syystä tapettia ei nähtäisi koskaan kotonani, ei ikinä. Kuitenkin muutaman sattuman kautta tämän vuosituhannen tapettitarjontaan tutustuneena pystyin vain nostamaan hattua kehitykselle, joka oli tapahtunut näiden parinkymmenen vuoden sisällä, ja olla iloinen, että virheelliset tapettikäsitykseni korjaantuivat. Sen ansiosta jo kolmeen huoneeseen on eksinyt toinen toistaan mieluisampia tapetteja, kukapa olisi uskonut.

Makuuhuoneessa paistatteleva tapetti on edelleenkin suurin suosikkini, mutta kauniilla tapetilla on myös varjopuolensa. Sitä ei yksinkertaisesti hennoisi rei'ittää. Muissa huoneissa olen leikannut mattoveitsellä linnunnokkia, jotka saa kätevästi taiteltua takaisin reiän päälle tarpeen vaatiessa. Makuuhuoneen tapetista pidin kuitenkin niin hirvittävästi, etteivät edes linnunnokat saaneet seinän rei'ittämistä tuntumaan kivalta vaihtoehdolta. Siksi työnsin syrjään ajatuksen Ikean Lack-hyllyistä yöpöytinä. Nyt viimein posti toi mukanaan jotain, mitä olenkin jo ennättänyt kaipailla tovin. Jotain sellaista, jonka kanssa tapetin sabotoimista ei tarvitse edes harkita.

PS. Bongatkaa jälleen kerran kuvasta kissa.. huoh!Sillä aikaa kun valkoiset Tamtamit odottelevat paikkaansa makuuhuoneen yöpöytinä, keskityn iloitsemaan tulevasta perjantaivapaastani. Hurraa, vapaa, hurraa! Kiireettömän aamupäivän olenkin jo ennättänyt pyhittää kynsi- ja ripsihoitoihin. Tulevaa turhamaisuusrupeamaa fiilistellen päätin pitkästä aikaa lakkailla kynteni muutenkin kuin crackle-lakalla leikittelemällä. Jospa tämä lakkakerros pitäisi kynnet sen verta vahvana, etteivät ne ennättäisi katketa juuri ennen h-hetkeä.

2 kommenttia:

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...