torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesäfiiliksissä

On se viimein myönnettävä minunkin, että nämä ihanat ja pitkään kaivatut kesäkelit verottavat bloggailua melko raa'alla kädellä. Kun lämpömittarista pällistelee hellelukemat ja aurinko pistää parastaan, olisi tavattoman suuri synti olla nauttimatta tästä kaikesta, ja olla heittäytymättä paviljongin alle piiloon polttavimmilta auringonsäteiltä. Oh-la-la! ♥


Eilenkin palattuani töistä kotiin minua tervehti pihalla grillimestaria leikkivä poikaystävä, joka asetteli tyylikkäästi kertakäyttölautaselle pari kappaletta aavistuksen pinnasta palaneita pihvejä. Mutta eikös se ajatus ollut tärkein? Siinähän tovi vierähtikin, ulkona syöden ja parisuhdetta hoitaen. Loppuillasta sain tökkiä ihmisiä kyynärpäillä kylkiin, kun päädyimme iltatorille. VIRHE. Se jumalaton väenpaljous ja ruuhka-allergikkoinen minä emme sopineet yhteen alkuunsakaan. Onneksi pallojäätelöiden tuhoaminen onnistui kaukana muurahaisyhdyskuntaa muistuttavasta ihmisryppäästä. Voi miksi kesäpäivien pitää kulua niin vauhdikkaasti! Tämäkin päivä vierähti kuin siivillä ystävättären kyläillessä ja kunnon marjaähkyä hankittaessa, heh!

6 kommenttia:

 1. Namskis mitä tarjottavia!
  Mitä ovat nuo ihanat lyhdyt/lamput, jotka roikkuvat katosta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nams nams! Katosta roikkuu AmandaB:n lyhtyjä, ovat varmasti kauniita iltojen pimetessä :)

   Poista
 2. Oijettä millainen paikka kesästä nautiskeluun!

  VastaaPoista
 3. Ekaa kertaa visiitillä blogissasi ja wau miten upea kesäpesä teillä on! Ihanan eteerinen tunnelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun visiteerasit! Paviljongin alla on kyllä vietetty aikaa joka päivä, kunhan kelit ovat sen vain sallineet :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...