tiistai 10. heinäkuuta 2012

Etsi muutama eroavaisuus

Tulevana viikonloppuna aion vain olla. Koska viime viikonlopun kaikki päivät menivät hurjien grillipartyjen merkeissä vieraita kestittäessä, tuntui viikonloppu pelkältä vilahdukselta silmien edessä. Siispä perjantaista alkaen on tiedossa rötkötystä kotisohvalla aivan kyllästymiseen saakka. Toisaalta jos nuo jatkuvat (lue: kolme päivää kestäneet) sadekuurot ulottuvat yli viikonlopunkin, tulisi päivät vietettyä sisätiloissa joka tapauksessa suunnitelmista riippumatta. Positiivista tässä on kuitenkin se, etten tunne minkäänlaista kateutta kesälomalaisia kohtaan juuri nyt. Hah.

Jotta tulevasta rötkötysviikonlopusta ei kehkeytyisi liian tylsä ja tuiki tavallinen, päätin viimein päivittää olohuoneen vilpoista ja pliisua talvi-ilmettä hieman ryhdikkäämmäksi kokonaisuudeksi. Rehellisesti sanottuna haluaisin muuttaa koko talon moderniksi ja mustavalkoiseksi, mutta koska tiedän kuinka ohimeneviä villitykseni ovat, oli viisainta pitää kohti mahdollisimman koskemattomana. Siksipä ryhtiä lähdettiin hakemaan mahdollisimman pienistä ja helposti toteutettavissa olevista asioista. Tästä syystä päivitys oli hyvin pienimuutoista, ja piti sisällään vaatimattomasti vain uudet sohvatyynyt ja all-time favoriteni, kolmijalkavalaisimen. Valaisimen värimuutos poisti ilokseni yhden silmiinpistävän ongelman, joka oli valkoisen valaisimen hukkuminen valkoiseen muuriseinämään. Tiedä nyt siitä sitten, oliko tämä muutos hitti vai huti, mutta siinäpä se viikonloppu meneekin totutellessa olohuoneen uusittuun ilmeeseen.


12 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää! Mistä oot hommannut nuo ihanat tyynyt sekä sen kolmijalka lampun? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos tykkäät! Itse en ole vielä edes ennättänyt muodostaa mielipidettä, mutta toivottavasti tuohon erilaisuuteen tottuu! :)

   Siksak-kuvioidut tyynyt on tilattu Etsystä, tekstityyny ja Lennolin nahkatyyny ovat viikon takaisia löydöksiä Ylivieskan Kärkkäisiltä. Molemmat valaisimet puolestaan on ostettu Ellokselta.

   Poista
  2. No nyt pitää kyllä rynnätä kärkkäiselle! On sen verran ihanat tyynyt! :)

   Poista
  3. Ryntäähän pois! Tyynyjä oli niin monin kappalein, että varmasti ennätät kerätä talteen omasi. Kivaa shoppailureissua! :)

   Poista
 2. Siis lamppu ja tyynyt :)..Hyvältä näyttää ja samaa kysyn mistä Lamppu?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih kih. Valaisin on tosiaan tilattu Ellokselta. Valkoisen hankin jo noin vuosi sitten, ja mustan vastikään. Molempien hankinnassa käytin hyväkseni 40% alennusta kalleimmasta tuottesta, jolloin hinta jäi mainiosti kukkarolle sopivaksi! :))

   Poista
 3. Voi että, mua myös on ihan hitsin paljon alkanu houkuttaa kaikki musta-valkoinen. Ihanalta näyttää! Mitähän sitä omaan kotiin keksis.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mullakin tuli yhtäkkiä ihan puskista tuo himo kaikkeen musta-valkoiseen joitakin kuukausia sitten. Kaikki oikeastaan lähti liikkeelle mustasta tapetista, jonka valkkasin keittiön seinälle. Kontrasti näytti niin hyvältä, että nyt sitä haluaa joka paikkaan! :) Pienillä jutuilla on kiva tehdä suurta muutosta kodin yleisilmeeseen. Lähde siis sinäkin liikkeelle niistä pienistä asioista! :))

   Poista
 4. Ihanan muutoksen saa pienellä fiksailulla aikaan. Piti oikein katsoa, että onko tapetti vaihtunut vai mikä.... eli hyvä lopputulos!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä sisustaminen taitaa olla niitä kuuluisia ikuisuusprojekteja. Koskaan ei ole niin valmista, etteikö johonkin voisi edes hieman kajota. Ei ihme, etteivät miehet aina ymmärrä naisten sisustushömpötyksiä, sillä en välistä ymmärrä minäkään! :D

   Poista
 5. Onpas kiva muutos pienellä vaivalla. Ihanan kotoisan ja lokoisan näköinen.. tuossa kelpaa köllötellä :) ensimmäisenä heittäytyisin tuohon jos tulisin kylään :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa pienellä vaivalla. Tässä kaiken remontin keskellä ja nyt sen rauhoituttua helppous on noussut prioriteettilistan kärkeen :D Kuinka vaivatonta olikaan heittää uudet tyynyt sohvalle ja vaihtaa valaisin toiseen! :)

   Harmi kun Ektorpin köllimismukavuus on mielestäni aika nollassa. Ei ole siitä löllimissohvaksi ollenkaan. Siksipä hakusessa on jokin pieni, mutta silti löhöily-ystävällisempi sohva. Toivottavasti sellainen vielä joskus tulee vastaan. Siihen saakka kaimalleni on varattu paikka Ektorpin pohjalta, kunhan muistaa vain ensin riisua kengät (pirskatin valkoinen sohva..)! ;D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...