sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Nurkat täynnä polyrottinkia

Tarkoitukseni asioida ruokakaupassa saa aina yllättäviä käänteitä, kun tunnen välttämätöntä tarvetta kääntää rattia muuhunkin, kuin ruokakaupan suuntaan. Tuon viattoman kauppareissun lomassa tuli tällä kertaa testattua, kuinka suuren tavaramäärän ruma ja ruosteinen farmarini kykeneekään nielemään. Tuloksena farkun perällä jo viikon majailleen paviljonkipaketin lisäksi neliosainen polyrottinkiryhmä; yksi kahden istuttava ja kaksi yhden istuttavaa sohvaa, sohvapöytä sekä 200 litraa multaa. Ja ne kauppakassit tietenkin. Auto tuntuu vetävän tavaraa sisäänsä yhtä paljon, mitä vatsalaukkunikin. Hahaa.

Koska kelit eivät tietenkään voineet suosia meitä, jäi terassin rakentaminen sikseen, ja täten kalusteryhmäkin jäi vaille paikkaa. Nyt laatikosta puretut kalusteryhmän osaset ovat jämähtäneet paikoilleen ympäri keittiön nurkkia ja seiniä. Voi että miten lystikästä! Not.
4 kommenttia:

 1. Onpa sujuvasanaista kirjoittelua! Ja blogin nimikin kerrassaan mainioi! Pakkohan tänne on tulla uudemmankin kerran lueskelemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos näteistä sanoista. Piristi kivasti mieltä! :)

   Poista
 2. Samaa mieltä ylläolevan kanssa! Koukuttava blogi, jota olen jo pidemmän aikaa seurannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aina niin järjettömän mukavaa kuulla teistä lukijoista jotain! <3

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...