lauantai 2. kesäkuuta 2012

Mustaherukkamehua sohvan pohjalla

Huomaan aloittavani postaukset hyvin usein puhumalla säästä, ja arvatkaapa mitä aion tehdä tänäänkin? Hehee. Poikkeuksen aiempaan tekee kuitenkin se, etten nurise tuosta harmaasta, sateisesta ja tuulisesta säästä. Antaa sataa vaikka puukkoja, minä vain tykkään. Katsoessani ikkunasta tuulen ja sateen piiskaamia puita ei sänkylepoon pakottanut tautikaan harmita enää piirun vertaa. Kuka menisi ulos tuolla kelillä edes terveenäkään?! Tänään on siis hyvä sää sairastaa ja juoda sohvan pohjalla kuumaa mustaherukkamehua.


Tulevista ilmoista riippumatta toivon kuitenkin totisesti, että oloni kohentuisi. Silloin minulla olisi ehkä riittävä määrä energiaa hoitaa asioita, jotka ovat roikkuneet tehtävälistalla tovin jos toisenkin. Yhteen niistä liittyy kymmenen neliön verran terassilautaa. Laudoista olisi tarkoitus kyhätä kasaan tukeva pohja paviljongille, joka odottaa kasaamistaan auton sikaosastolla. Joten kyllä, voi kyllä, paviljonki on viimein löytänyt tiensä kotiin. Eilisen työpäivän päätteeksi suuntasin mersun tähtäimen kohti K-rautaa, ja ostin Cellon pihakatoksen toivoen ja rukoilleen, että hinta olisi tässä tapauksessa laadun tae. Nyt juhannuksen deadline ahdistelee takaraivossa, joten asiat pitäisi saada etenemään ihan oikeasti. Minulla ei siis todellakaan olisi aikaa sairastella. Mur!

8 kommenttia:

 1. Vinkiksi tauttiin: jos teillä on jossain lähellä luontaistuotekauppa niin osta marja-aronia mehua! Sitä kun juot 0,5 l niin päivän päästä kaikki taudit ovat poissa. Usko vanhempaasi ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäinen päivä, että päässä ei pyöri niin paljoa! Ehkä nuo lääkkeet sittenkin tehoavat. Seuraavan taudin kohdalla täytyy muistaa tuo marja-aronia! Kiitti vinkistä! :)

   Poista
 2. pikaista paranemista, ja kyllä se paviljonki valmistuu ihan varmasti jussiksi! :)
  mukavaa kesäkuuta sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Olen saanut laiskuripoikaystävästäni yllättävän paljon irti, ja rakentelu voidaan kuulemma aloittaa heti säiden salliessa. Ehkä toivoa ei vielä olekaan menetetty, vaan saankin nauttia paviljongillisesta juhannuksesta! Nautihan kuomaseni tästä alkavasta kesästä täysillä! :)

   Poista
 3. Voi ei.. yritäppäs nyt parannella. Lepäät pois tuon taudin, ehdit kyllä aivan varmasti touhuilla pihamaalla ja suunnitella paviljonkia :) Pysyt siellä filtin alla ja juot paljon lämpöstä juomaa. Siihen joku kiva leffa ja herkkuja. Tää on käsky! :D

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti olet jo tervehtynyt :) Viikonlopun ilma oli kyllä niin järkky että sisällä tuli minunkin aikani vietettyä vaikka terve olenkin!

  Ja tuo paviljonki, aah mikä upea ilmestys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo viikonlopun kolea keli oli kyllä todella kenkku kaikkia valmistuneita ajatellen! :/ Mutta onneksi taudin osalta täällä näkyy jo valoa tunnelin päässä! Jee!

   Toivottavasti paviljonki näyttäisi edes puoliksi yhtä kivalta luonnossa, mitä kuvissa! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...