tiistai 1. toukokuuta 2012

Vain sitä tyypillistä huonoa tuuria

Olen tiettävästi puhunut kovaan ääneen tämän talon huonosta tuurista. Yleensä heitän kaikenmoiset vastoinkäymiset vitsiksi ja viljelen runsaasti sarkasmia ja itseironiaa. Valitettavasti puheet huonosta tuurista eivät kuitenkaan lukeudu lähimainkaan vitsiksi, voi kun lukeutuisivatkin. Voi kun kaikki höpötykseni olisivatkin vain paisuteltuja höpö-höpö-juttuja, joilla ei olisi minkäänlaista faktapohjaa.

Epäilemättä suurin osa reagoi puheisiini samoin, kuten minäkin aikoinaan poikaystäväni höpinöihin huonosta tuurista. Kuittasin moisen hölynpölyn milloin olankohautuksella, milloin hörähdyksellä tai perin syvällisellä analyysilla pessimistisestä elämänasenteesta. Enhän minä uskoisi huonoon tuuriin vieläkään, ellen olisi ollut näkemässä ja kokemassa tätä kaikkea.

Olen useaan otteeseen maininnut siitä, miten nekin asiat menevät päin prinkkalaa, joihin ei talon kierous tai tekijöidensä tyhmyys pitäisi vaikuttaa. Näin kävi myös viikonloppuna, kun tapetointiurakka sai perin synkän käänteen. Tapettirullien identtisistä painosnumeroista huolimatta sävyt eivät kohdanneet, ja laadussakin oli merkittäviä eroja rullien välillä. Urakan aikana tapetointikammoni vahvistui entisestään. Enää en koskisi yhteenkään tapettirullaan koko elämäni aikana, vaan homma nakitettaisiin poikkeuksetta ammattilaisille.


Siispä tapettiseinä kärsii merkittävästä laaduttomuudesta, mutta tietoisuus väliaikaisratkaisusta lohduttaa mieltä suuresti. Ja koska kyseessä oli nimenomaan väliaikainen ratkaisu, päätin pistää pystyyn kunnon vastaiskun valkoiselle ja ilotella tummilla sävyillä. Tulevaisuudessa tapetin paikalle on tarkoitus latoa mitä luultavimmin DecoStonen Ardennesia, mutta sen hintatasosta tietoisena tovin odottelu tulee tarpeeseen. 700 euron kustannuserä ei etenkään lämmitä mieltä juuri nyt, kun olen jo ennättänyt tuhlata kuukauden päästä tilille napsahtavan palkan mielessäni. Lehmäntaljoja, Tam Tameja, Blockeja ja mitä vielä. Haha.

Home 4 You

2 kommenttia:

  1. Sitähän se on tämä remppaaminen, että aina ei mene niin kuin Stromsössä....pitkää pinnaa ja parempaa onnea seuraavaan kohteeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä muuta viserrä! Ainakin on hermot remontin myötä muuttunut lujemmiksi :P

      Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...