lauantai 12. toukokuuta 2012

Tee-se-itse avainteline

Tämä päivä on ollut häkellyttävän ihana. Kyse ei ole mistään erityisestä, mutta aurinkoa ja onnellisuutta on piisannut jopa yli rajojen. Toisaalta lainatakseni Eino Leinoa "Kell' onni on, se onnen kätkeköön, kell' aarre on, se aarteen peittäköön, ja olkoon onnellinen onnestaan ja rikas riemustansa yksin vaan." Onnen kätkeminen olisi kai osa sitä suomalaista perusmentaliteettia, mutta ketut minä siitä. Minä nimittäin olen onnellinen! Ja hyvä niin, kerrankos sitä olonsa onnelliseksi tuntee. Huomenna tuuliviirimieleni voikin olla asiasta jo täysin toista mieltä. Hehe.

Toisaalta voisiko sitä edes olla surullinen, kun eteisessä majailee tämä (vihdoin ja viimein) valmistunut avainteline? Doubt that. Nyt ainakin vajan avain on aina käden ulottuvilla, eikä matkalla poikaystävän taskussa joka kerta, kun sitä tarvitsisi. Tämä on kai sitä arjen helppoutta.
Ihanista ihaninta lauantaita teille kaikille!

2 kommenttia:

 1. Kyllä sitä voi kaikille kertoa jos on onnellinen, se on sitä arjen rohkeutta! Monet kuitenkin uskaltavat sanoa sitä pahaa oloaan (joka sekin ehkä on ihan hyvä juttu).
  Vielä tuosta avaintelineestä: mielenkiintoista kuinka näin yksinkertaisissakin asioissa voi mielikuva olla aiva eri kuin toteutus, luulin meinaan, että avainkoukut tulevat tuohon tyhjään osaan...
  Ihana tulla postiivisesti yllätetyksi näin pienissäkin asioissa!
  Nautinnollista viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Onpa kiva ja nätti avaintaulu:) Tykkään!

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...