keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Riviin järjesty!

Spotted: valoa tunnelin päässä. Tämä kahden päivän sairausloma on saanut minut lähestulkoon kiipeilemään seinillä tylsyyden vuoksi. Onneksi olin pantannut hirvittävän määrän lemppari televisiosarjoja (ja niitähän kun löytyy: Iholla, Gossip Girl, Supernatural, Aavekuiskaaja, Outo, uusi elämä, Tunteet pelissä, Criminal minds, NCIS, House ja ja ja...) digiboksin kätköihin. Eilisen aamupäivän aikana kaikki oli kuitenkin jo katsottu, ja tylsyys nosti päätään. Loppuillasta sain kiristellä hampaita ja nyhtää poikaystävän hihaa pyydellen häntä keksimään kevyttä tekemistä sairaalle ihmisparalle. No ei se mielikuvitukseton ihmistekele mitään keksinyt, kuten ei 99-prosenttisesti muistakaan kerroista. Mutta minäpä keksin!

Oman kotini luovutus tapahtuu tasan viikon päästä, joten lähes kaikki yksiöni tavarat ovat jo vaihtaneet paikkaa. Olisi kuitenkin niin tavattoman mukavaa, kun meitä ei olisi kerta toisensa jälkeen vastassa ahdistavat pahvilaatikkoversiot pilvenpiirtäjistä. Siinäpä sitten istahdin keittiön pehmoiselle paimentolaismatolle, ja aloitin viime viikonlopun aikana roudattujen pahvilaatikkotornien selvittelyn. Tavaroissa oli selvittelyä tosin niin paljon, että homma jatkui tähän iltapäivään saakka. Aamulla minua oli tervehtimässä tämä mieltäylentävä näkymä:


Koska säilytystilat rintamamiestalossamme ovat hyvin, HYVIN, rajalliset, sain noin vuosi sitten loistavan idean kajota jo mukamaste valmiiseen keittiöön. Poikaystävän itsensä rakentama lähes uunituore keittiö sai remonttimääräyksen sinä päivänä, kun minä astuin taloon. Muistan edelleenkin, miten Jari-paran naama valahti polviin asti, kun hän kuuli aikeistani. Hah. Nyt vuosi myöhemmin keittiöstä löytyykin 16 vedintä 10 sijaan. Keittiö on siis laajentunut viiden kaappikokonaisuuden verran: muutama peruskaappi, tuuletinkaappi, siivouskaappi ja pariovellinen kaappi.

Missään vaiheessa en ajatellut, etteikö alkuperäisen keittiön kaapistomäärä riittäisi kätkemään sisälleen kaikkia keittiötarvikkeita. Huomioon oli kuitenkin otettava se, ettei kiinteää ja lämmintä säilytystilaa ollut kuin yhden alle neliön kokoisen komeron verran yläkerrassa. Kaikki muu säilytystila oli eristämättömissä eteistiloissa, joissa pakkanen on käynyt lähes 30 asteen lukemissakin. Säilytäpä siellä sitten vaikkapa kynsilakkoja, siivoustarvikkeita tai tekniikkavermeitä. Joopa joo. Kauppojen kenkälaatikkovarastojen tyhjentämisen ja hillittömän järjestelyn tuloksena kaapistojen sydän näyttää sitten kutakuinkin tältä:


Aamen!

2 kommenttia:

  1. Kyllä siistillä tavaroiden kaappiinlaittamisella on puolensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi vain että sen laittamisen ja ylläpitämisen pitää olla niin järkyttävän mälsää! :D

      Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...