perjantai 18. toukokuuta 2012

Nudismia harrastava keittiö

Ulkona sataa. On satanut oikeastaan koko päivän ja eilisenkin. Peltikattoa vasten tanssahtelevat sadepisarat saavat kevyen sateen kuulostamaan todelliselta rankkasateelta. Tänään väsymyskin jäytää, ja silmäluomet tuntuvat painavan muutaman tiiliharkon verran. Syypää tähän lienee liian vähäisiksi jääneet yöunet, mutta osittain myös tuo synkkä ja harmaa, hiusteni kiharat latistava ilma.

Tänään haluaisin vain olla. Katsella milloin mistäkin ikkunasta avautuvaa näkymää hillittömän suurista vesilätäköistä, ja sateenvarjoa kantavista koirantaluttajista. Sen näkymän edessä olisin harvinaisen onnellinen, ettei minulla ole koiraa, vaan kahdeksan mukavuudenhaluista kissantassua. Siinä ikkunan edessä seisoskellessa silmäparini nappaisi taas sen epäkohdan, jolle arjen pyörityksessä on jo ennättänyt tulla sokeaksi; keittiöstämme puuttuvat edelleen verhot!


Myönnetään, myönnetään. Näyttäähän se aivan hulvattoman typerältä, kun ikkunat harrastavat nudismia päivästä toiseen, mutta kun se verhojen ripustaminen on niin tavattoman mälsää puuhaa, silityksestä puhumattakaan. Toisaalta ei minulla rehellisyyden nimissä edes ole verhoja, joita ripustaa. Mutta jos tämä väsymys vain menisi pois, ja sadepilvet väistyisivät auringon tieltä, saisinkohan energiaa pureutua tähän verhoasiaan? Tuskinpa vain. Hah.

6 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää noinkin teitin keittiö! tuohon voisi kyllä sopia myös jotkut kauniit laskosverhot :)

  Hei käyppi hakemassa blogistani haaste ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo! Huisia! Laskosverhot täällä onkin mietinnässä. Toisaalta myös paneeliverhot toiseen ikkunaan pohdituttaa. Saa nähdä, mihin valintaan sitä päätyy! :)

   Poista
 2. Samaa olin juuri sanomassa kuin Janskukin, kauniiltahan tuo näyttää noinkin. Sivuverhot voivat ehkä olla liikaa, kappa tai laskosverhot ehkä?
  Lepäilet ja keräät voimia, sitten kun aurinko paistaa teet taas hommia tukka putkella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla siis ollaan noiden verhojen suhteen. Ennen keittiörempan valmistumista sivuverhot olivat tulossa molempiin ikkunoihin (ja olivat peräti hankittunakin), mutta nyt kokonaisuuden hahmotuttua jotkin linjakkaat ja simppelit verhot sopisivat kokonaisuuteen parhaiten. Niitä tässä olen nyt tovin yrittänyt metsästää. Yhdet ennätin jo tarjouksesta tilata, mutta hoksasin vasta jälkeenpäin tilanneeni väärän koon. Mur!

   Poista
 3. Hei! Kotisi on kyllä niin kaunis! Olet varmaankin kertonut aiemmin blogissasi mistä tuo kaunis tapetti on peräisin? Saakohan sitä vielä jostain :) Monia ihania ideoita olen täältä saanut, kiitos siitä! Nim. Koukussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei! Kiitos moisesta mieltä lämmittävästä kommentista :) Ellen aivan väärin muista, en ole tainnut mainita blogissa koko tapetin nimeä. Kyseessä on siis Am-markkinoinnin Orient Express. Tapettia saa taatusti edelleen. Ja jos ei, täällä olisi kaksi ylimääräistä rullaa. Itse ostin omani Kodin Terrasta, mutta pikainen googletus osoitti, että tapetti kuuluu myös Prisman valikoimaan :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...