keskiviikko 9. toukokuuta 2012

N 63°54,3' E 23°01,4'

Hurraa, olen elossa, ja kaikki raajani ovat tallella! Eilisen TYKY-päivän paattiseikkailu ja hyppiminen veneestä toiseen pisti kyllä hetkeksi jos toiseksikin epäilemään, näkisinkö enää tätä päivää. Hirvittävä aallokko ja vellonta pienen paatin kyydissä keinuttaa minua edelleen. Päivän aikana koettu muurinpohjalettuähkykin nosti jälleen kerran mieleeni kysymyksen, voiko ähkyyn oikeasti kuolla. No ei voi, onhan se jo todistettu. Ja elävien kirjoissa ollaan edelleen, joten hurra hurraa, hurraa!
Sen lisäksi, että sain ihan taatusti raittiin ilman myrkytyksen, vahvistusta ulkovessatraumoilleni, tuulen jäykistämän niskan ja armottoman väsymyksen, sain myös kauniita muistoja. Näitä henkeäsalpaavan kauniita maisemia katsellessa mieleen juolahtaa ainoastaan se, miten onnekas olenkaan ollut syntyessäni tähän merenrantakaupunkiin.  Samalla haaveet merenrantatontista nostivat päätään voimakkaammin, kuin koskaan aiemmin. Olisiko mitään parempaa, kuin katsella arjen keskeltä avautuvaa merimaisemaa ja nauttia raikkaasta meri-ilmasta päivittäin. No ei..! ♥

7 kommenttia:

 1. Koko blogi kahlattu läpi. Kivoja juttuja näin ja eritoten luin ;-). Jään kyllä teidän nurkkiin pyörimään ihan vakkariin.

  -Tuija-

  VastaaPoista
 2. Mä taas joskus totean että syönkö itseni hengiltä? Varsinkin silloin kun oikein mässäilypäivä!! Kuulostaa (vihreältä) toi veneily homma.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aavistuksen alkoi ehkä naurattaa tuo itsensä hengiltä syöminen. Hhha! :D

   Poista
 3. Ihania kuvia, millaisella kameralla kuvaat? Itse vasta-alkava järkkärillä, enpä juuri ole tohtinut omia otoksia laittaa esille...

  mia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitokseja! :) Tylsästi käytössäni on vain simppeli digipokkari, Canonin Ixus. Kaapin perällä pyörii myös Olympuksen järkkäri, mutta sen käyttö on jäänyt hyyyyyvin vähälle. Ja hei, tietysti omia otoksiaan tohtii esitellä! Höpsis! :)

   Poista
 4. Aika mageen näköistä.. mun piti mennä jo unille mutta jäin sun sivuille jumiin :) missä työpaikassa on noin kivat tykypvt? Sulla on loistava asenne, näkee kaikista sun kirjoituksista, tsemppiä rempan kanssa.. mulla ihan sama meneillään, huoh.. kivaa ja rankkaa sekä palkitsevaa :D öitä.
  -bubu

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...