perjantai 25. toukokuuta 2012

Living and Room

Vuoden ensimmäiset terassikelit ovat saavuttaneet vihdoin tämän "pohjolankin". Jokin karman laki siinä tuntuu kuitenkin olevan, kun kauniit kelit päättyvät sillä minuutilla, kun itsensä saa irroitettua töistä. Niin kävi tänäänkin. Vielä ennen neljää hoidin keskustassa työasioita, ja katselin kaupungin suosituimmalla terassilla ihanan aurinkoisessa säässä päiväänsä paistattelevia ihmisiä. Kuitenkin sillä hiivatin minuutilla, kun astuin kotiin ja sain vedettyä henkeä kiittäen sitä ihmistä, joka on keksinyt viikonloppuvapaat, rikkoi rauhan sadepisaroiden ropina ikkunaa vasten. Siis ihan oikeasti, voiko tämä olla totta?! Tekisi mieli sanoa pari rumaa sanaa, kuten perseensuti ja jumalavita kumppaneineen.

Luonto voi haistaa puolestani pitkän kukkasen, mutta ei anneta sen olla päivän suurin puheenaihe. Annetaan sen olla tämä:


Sillä voihan materialistin onnenpäivät, kun sain tänään hakea postiin saapuneen paketin Living and Roomilta! Muutama hullu tuote, mutta voi mankeli, millainen lasku. Haittaakse, jos tilin on onnistunut tuhlaamaan jo ennen tilipäivää? Hehe.


Enkä muuten ollut ainoa paketista innostunut. Sillä välin kun minä koputtelin valtavaa puukelloa ja sytyttelin tuikkuja romanttiseen lyhtyyn, lääppi tuo karvakamu pakkausroskia. Siispä missä tyhjä pahvilaatikko, siellä Puutikki. ♥


12 kommenttia:

 1. vautsi vau, mikä kello. Ja totta tosiaan, siskoni kissa on samanlainen laatikkohullu:)) ja mun tyttären kissa on ihan onnesta soikeana kun saa nuoleskella muovisia kauppakasseja:?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä kissoja oikeasti vaivaa? Ne on niin outoja, että muhun sattuu :D

   Poista
 2. Eli jokaiselle jotain ;-D
  Olipa hieno kello!! Ja kiva nähdä sitten kuvia mihin se päätyy....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mukavaa, kun kaikki saa jotain! :) Kello makoilee edelleen samassa paikassa, kun en ole saanut päätöksiä tehtyä. Jos sitä ennen joulua saisi kellon seinälle.. Köh! :D

   Poista
 3. Oi mitä ihanuuksia oot tilaillut, upea kello!! <3
  laitappas sitten kuvia mihin se kotiutui :)

  Muksaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ainakin kellolla kokoa sen verta, ettei pitäis näkemisen kanssa olla ongelmia! :D Ihanaa viikonloppua! <3

   Poista
 4. Oi, kisut ja pahvilootat. Ja tietenkin muovikassit, kirjekuoret, muuten vaan kahisevat tavarat ja sanomalehdet. <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo, erityisesti nuo avatut kirjekuoret, maiskis. Niitä on niin hirvittävän kiva nakertaa. Samaan kastiin lukeutuu maalarinteippi ja pakkausteippi. Minä ja teippirulla emme koskaan saa olla kaksistaan, sillä joku karvapallero hyppii aina vierellä onnesta soikeana.. Jestas! :DD

   Poista
 5. Hih, sattumalöydös! Olipas IHANA ylläri löytää ihan vahingossa sun blogisi :D Mua voit syyttää, että se tili on tuhlattu jo ennen sen tilille tupsahtamista ;)

  Terkkuja Rovaniemeltä!
  Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Jenni iik!! Kiva kun löysit, mikä sattuma! :D Nyt et myy mulle enää mitään, et edes niistä puusydämistä hiisku mitään. Täällä lompakko potee anoreksiaa jo ilman sun myyntipuheitakin! Haha. ♥ :D Mutta VALTAVA KIITOS aivan ihanista tuotteista. Kellokin on kerännyt jo ties kuinka paljon kehuja! :))

   Poista
 6. Mun piti tulla vielä uudestaan innoissani naputtamaan - siis voisitko MILLÄÄN asua yhtään lähempänä! Sain niin loistoidean ja tekisin sun kanssa niiiin mielelläni yhteistyötä ;) ;)

  Jenni L&R Rollo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon todennut sen jo ennenkin, että mut on sijoitettu maantieteellisesti päin prinkkalaa liittyen KAIKKEEN! Ehkä sä voisit muuttaa sieltä napajäätiköltä meidän vierashuoneeseen! ;D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...