tiistai 15. toukokuuta 2012

Kiire, mikä ihana tekosyy

Kyllä kiire osaakin toisinaan olla virkistävää. Kiireen keskellä sitä tuntee olevansa jotenkin erityisen vahvasti elossa. Kerta kaikkisen ihanaa. Vaan onhan itse aiheutetulla kiireellä (lue: laiskuudella) varjopuolensakin. Tolkuton stressi. Miksi ihmeessä ihmisen pitää jättää kaikki aina viime tinkaan?!

Oman kotini irtisanomisaika päättyy kuun lopulla. Siihen mennessä talon tulisi olla tyhjä niin tavaroista kuin sotkustakin. Nämä kaksi viikkoa ovat menneet kuin siivillä, eikä asian eteen ole rehellisyyden nimissä tullut tehtyä yhtikäs mitään. Sekasotku vallitsee niin täällä, kuin soon-to-be ex-yksiössänikin. Kaaoksen keskelle ei voi tuoda mitään. Tuloksena olisi vain tuplakaaos. Ennen kuin yksikään tavara voi liikkua yksiöstäni tänne, on täällä pistettävä paikat järjestykseen. Olen nyt kahtena iltana työpäivän jälkeen yrittänyt tuoda järjestystä tänne epäjärjestyksen keskelle, mutta vielä ei näy valoa tunnelin päässä.


Kutsukaa tätä epäjärjestykseksi, minun silmäni mieltävät sen jo järjestykseksi. Jos vain tietäisitte, millainen sekasotku ja tavarapaljous nurkassa aiemmin vallitsi, saattaisitte olla itsekin kanssani samaa mieltä. Tämä kaaosnurkka onkin ainoa paikka talossa, joka on toistaiseksi jäänyt täysin huomiotta. Sen panelointi olisi tarkoitus aloittaa sitten, kun kelit sen sallivat, eli kun eristämättömässä käytävässä voi työskennellä ilman pelkoa jääpuikoksi muuttumisesta.

Ja ettei tekeminen vain loppuisi kesken, olisi minun suunniteltava mahdollisimman pian inspiraatiokuvan pohjalta suuren suuri sisustustarrateksti, jolle hinnaltaan kilpailukykyisin tekijä löytyi yllättävän läheltä; työpaikkani nimittäin. Hehee.

4 kommenttia:

 1. Moikka moi! Jään heti lukemaan! Hauskaa iltaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei ja hellät tunteet! Teretulemast vain :) Ihanaa viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Ihanaa tekstiä, tulin sattumalta ja jäin. =) Tervetuloa mummolaan vastavierailulle, sisustusfiiliksissä näyttää olevan paljon samaa tavoittelua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :)) Minäpäs kiiruhdan heti katsomaan, mikä mummo se siellä ruudun takana rustailee! :P

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...