lauantai 5. toukokuuta 2012

Kauniita pesuhetkiä

Tänään on ollut ihana aamupäivä. Olen rentoutunut katsomalla lempparisarjojani digiboksin tallenteista, jotka ovat arjen pyörityksessä jääneet katsomatta. Pitkän tauon jälkeen innostuin myös lakkailemaan kynsiäni. Nyt kynnet muistuttavat diskopalloja glitterlakalla tehdyn liukuvärjäyksen ansiosta. Haha! Onneksi aurinko ei täällä paistele, joten kynteni eivät vahingossakaan sokaise ketään.

Päivän aikana olen ennättänyt miettiä vähäisten säilytystilojen pulmallisuutta. Kun säilytystilat ovat hyvin, HYVIN, rajalliset, kaikkea ei ole yksinkertaisesti mahdollista piilottaa ovien taakse, vaikka kuinka tahtoisi. Kaltaiselleni esteetikolle tämä on todella kova pala. Siksi minulle onkin ensiarvoisen tärkeää tehdä näkyviin jäävistä asioista kauniita, käytännöllisyyden kuitenkaan kärsimättä. Arjen pienissä rutiinitarvikkeissa kauneus ei mene käytännöllisyyden edelle edes minulla, voitteko uskoa?!

Kun satuin saamaan käsiini muutaman paperisen lasinalusen, muistui mieleeni Katjan blogista aiemmin bongaamani idea käyttää alusia hyväksi asioiden kaunistamisesta. Mitä siis kaltaiseni tyylivaras saakaan aikaan patenttipulloista, pullokorista, dymosta, juuttinarusta ja niistä laukkuun tungetuista lasinalusista?

Sen lisäksi, että tämä kokoonpano näyttää merkittävästi alkuperäisiä tuotepakkauksia kauniimmalta, on se samalla paljon käytännöllisempi ratkaisu kaltaiselleni tasmanian tuholaiselle. Olen harvinaisen lahjakas sotkemaan, eikä huuhteluaineroiskeet tasoilla ja pesujauhemurut lattialla jätä arvailujen varaan, kuka on viimeksi pessyt pyykkiä. Nytpä aineet sujahtavat nätisti pesukoneen koteloon ilman sen suurempaa kaaosta. Tykkään!

12 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! :) ehkä nyt onnistuu pestä sitten jatkossa pyykkiä ilman, että huuhteluaineesta ja pesujauheista on puolet lattialla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kyllä! Hyvästit hirveille roiskeille tasoilla ja jauhekinoksille lattialla! :D

   Poista
 2. Parasta tuollaisissa kauniissa idiksissä on se, että ne myös käytännössä toimivat. Tykkään ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kauneus ja käytännöllisyys mahtuvat toisinaan samaan lauseeseen! ;D

   Poista
 3. Todella hyvän näköiset! Ja käytännölliset varmasti kanssa. sulla on kyllä tosi kivoja postauksia! :)

  VastaaPoista
 4. Kiva ja toimiva! Itsekkin pidän huuhtista vanhassa vichypullossa, pistin kanssa vanhan ruusuetiketin pintaan. Arki on kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa todella hyvältä ratkaisulta! Arki osaa olla toisinaan hyvinkin kaunista, ja sen kaunistaminen on niin hirmuisen kivaa! :D ♥

   Poista
 5. hei mistä olet pongannut nuo valkoiset yhden pullon rottinkikorit? tahtoo! itsellä on tuollaiset patenttipullot pesuhuoneessa huuhtelu ja pesuaineilla, mutta nuo korit olisi todella hyvä asuste pulloille. oujesh. tämä idea niiin varastetaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellurei ja hellät tunteet! :) Itse pidin pelkkiä patenttipulloja makuuni hieman liian karuina, joten olihan jokin viritelmä niille keksittävä. Pullokori on AmandaB:n tuotantoa, ja olen ostanut sen Kodin Terrasta. AmandaB:n sivuilla näyttäisi olevan ostettavissa samaa koria: http://www.amandabshop.com/shop/product?q=3571 :) Ja tämä ideahan on niiin varastettavissa! :D

   Poista
 6. Blogissani on sinulle tunnustus, käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähden oitis kurkistelemaan, kiitos! :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...