maanantai 28. toukokuuta 2012

Eläimellistä menoa

Se oli kyllä viimeinen kerta, kun harrastan hiusten raidoittamista kotikonstein. Vuosikaupalla olen kiertänyt kampaajat kaukaa, ja hoitanut hiukseni kuosiin kotosalla melkoisen menestyksekkäin tuloksin. Ehdoton bravuurini on ollut huppuvärjäys, mutta eilen jokin meni pieleen. Sain raitojen sijaan täplät. Ehkä huppu siirtyi, ja liian lirua väriä meni reikien kautta vääriin paikkoihin. En tiedä. Lisäksi jo tutuksi tulleella huonolla tuurilla oli tapansa mukaan näppinsä pelissä, kun eilinen sattui olemaan vielä pyhäpäivä, ettei ensiapua taatusti ollut saatavilla. Siispä hiukset tiukasti nutturalla töihin toivoen, ettei kukaan kiinnittäisi täplikkääseen kuontalooni huomiota. No ei kiinnittänyt, tai sitten ei vain uskaltanut sanoa.

Vanhempani tuumasivat harvinaisen vakavalla naamalla, että ovathan hiukseni ainakin erilaiset, ja kaikki erilainen on kuulemma muotia. Jostain syystä keski-ikäiset puhumassa muodista ei vakuuttanut minua riittävästi. Siksipä istun kullanruskea väri päässä rukoillen, että se muuttaisi gepardihiukseni joksikin vähemmän eläimelliseksi. Samalla yritän luonnostella pitkää tekstilitanjaa, jotta voisin nakittaa työkaverini tekemään minulle valtavan tarran. Huisia.

4 kommenttia:

 1. Hih, hyvä pantteri!
  Toivottavasti tekstistä tulee hyvä ;-D

  VastaaPoista
 2. Täältähän löytyi kiintoisa uusi blogituttavuus. Klikkauduin lukijaksi, tulen toistekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit ja klikkauduit, tervetuloa! :))

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...