maanantai 23. huhtikuuta 2012

Verhojen tuolla puolen

Kun viikon lämpimimmät kelit sattuivat osumaan juuri tälle päivälle, oli se selvä merkki siitä, että jo luontokin tahtoo minun tekevän yläkerran järkyttävälle romuvuorelle jotain (tehdä jotain=piilottaa se, hehe). Eristämättömän eteiskäytävän lämpötilan kun tietää vilkaisemalla vain ulkolämpömittaria. Ja vaikka ulkoilma tuntuisikin ihanan lämpimältä, kuten erityisesti tänään, voi siitä miinustaa auringon kuumotuksen pois kokonaan. Hrr. Eteiskäytävä on kuitenkin kesähelteillä täydellinen pakopaikka, joten en ehkä viitsi nurista asiasta sen kummemmin, etenkään kun tänään siellä oli suhteellisen lämmin puuhailla.


Nyt ei tarvitse joka kerta matkalla makuuhuoneeseen hirvitellä avohyllyviritelmän kaaosta. Voi tyynesti teeskennellä, ettei sitä edes ole! Poissa silmistä, poissa mielestä. Autuasta. Tästä edespäin nukun taatusti yöni rauhallisin mielin.

8 kommenttia:

 1. Onpas siistivä vaikutus tuolla verholla! Ja hei, siellähän oli vielä tilaa, joten nyt voit jemmata sinne vaikka ja mitä (kun niitä ei kerran näe)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh. Kohta verhot eivät enää pysy paikoillaan, kun tavarat pullistelevat yli laitojen! :D

   Poista
 2. Tosi siisti ja hyvän näköinen piilopaikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivoaminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa ja helppoa! Täytyy kyllä muistaa pitää verhot visusti kiinni, myös siivouspäivinä :D

   Poista
 3. meillä oli vanhassa kodissa saman tapainen ratkaisu, toimiva kuin mikä! Hyvältä näyttää! mukavaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka minkään kalliiden liukuovien kanssa alkaisi räpeltämään, kun tällainen kotikutoinen ratkaisu on helppo, halpa ja vielä ihan nättikin! :) Iloista alkanutta viikkoa myös sinne! :)

   Poista
 4. Kauniisti poissa silmistä :) kiva ratkaisu! voi sitä päivää, kun koti on ylösalaisin ja vieraita tulossa.. tuonne voisin sitten sulloa kaiken mahdolliseen piiloon ;D

  Muksaa maanantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi joo! Tuonne pitää jemmata joku hätäromulaari, jonne voi viskata kätevästi kaikki romut vieraiden yllättäessä :D

   Jos toivottelit muksaa maanantaina, mitä toivottelen terhakkaa tiistaita! :D <3

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...