sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Valoa välitilaan ja mudat kynnysmattoon

Tämä pääsiäinen on kyllä lipunut ohi lähes huomaamatta. Kodissamme ei ole näkynyt tipuja, pupuja, munia, narsisseja, pajunkissoja, tulppaaneja, rairuohoa tai mitään muutakaan pääsiäisestä indikoivaa. Ainoat keväiset värit ovat tulleet vihreästä maalikaukalosta ja keltaisesta tinneripullosta, jotka seisovat keittiön pöydällä jo neljättä päivää. Eilen meitä kuitenkin taisi hieman lapsettaa, kun lähdimme katsomaan pääsiäiskokkoa grillimakkaran toivossa. Hyvät makkarat kyllä oli, haha!

Tänään tiedossa olisi vähän vaikka ja mitä remonttirintamalla, muun muassa keittiön välitilan valosuunnittelua, jonka ajattelimme toteuttaa harvinaisen yksinkertaisesti ja halvasti langattomalla virranhallinnalla ja armottomalla läjällä Ikean LED-listoja. Tarkoituksenamme olisi valaista sekä seinäkaapistosarjan ala-, että yläpuoli. Nähtäväksi jää, palavatko sähkökaapin sulakkeet, vai saammeko peräti koko lähiön pimenemään.


Onneksi pieni sähkökatko ei haittaisi ketään, sillä illat ovat koko ajan valoisampia, mikä on takuuvarma kevään merkki. Myös märät ja mutaiset tiet muistuttavat hiljalleen sulavasta lumesta ja lähenevästä kesästä. Nuo hiivatin kurakelit ovat alkaneet kuitenkin jo nakertaa ihan tosissaan, eikä eteisen valkoinen pörrömattokaan ole järin innoissaan kohtaamisista mutapohjaisten kenkien kanssa. Siitä syystä poikkesin viimein hakemaan kynnysmaton, jota olen vilkuillut sillä silmällä jo siitä hetkestä lähtien, kun syksy tiputti ensimmäiset lehdet pihamme syreenistä. ♥

 

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis, sitä tarvitaan! :))

      Poista
  2. Hei! Voisitko kertoa mistä olet kyseisen ovimaton ostanut? Olemme etsineet samantapaista pitkään. :)

    VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...