maanantai 2. huhtikuuta 2012

Välitilan sneak peek

Olen viime aikoina stressannut keittiöön kohdistuvan remontin tiimoilta aivan liikaa. Niin paljon, että se on näkynyt myös ulospäin ja vaikuttanut käyttäytymiseeni. Eilen illalla ummistin kuitenkin silmäni ihan pieneksi hetkeksi kaikelle keskeneräisyydelle, ja keskityin näkemään vuoden saatossa tapahtuneet muutokset. Ensimmäistä kertaa minut valtasi niin lämmin tunne, että kasvoilleni nousi hymy. Huokaisin pitkästä aikaa toivottomuuden sijasta ihastuksesta. Haluaisin vaalia tätä tunnetta loputtomiin. Ehkä kaikki onnistuukin? Ehkä jokainen ongelma ja virhe on osunut kohdalleni vain siksi, että lopputuloksesta tulisi juuri sellainen, kuin siitä on nyt hyvää vauhtia tulossa? Kivi vierähti juuri pois sydämeltäni, ja oloni on kovin keveä.

Ja mitä tulee välitilaamme, on se kokenut pientä muutosta.. Vanha tason kanssa riitelevä välitila on vaihtunut värimaailmalta rauhaisampaan, mutta rouheampaan kokonaisuuteen.


8 kommenttia:

 1. Ihana ko hoksasit mitä kaikkea ootte JO saanu aikaseksi ja sulla tuli helpottava lämmin onnentunne <3

  VastaaPoista
 2. Lopussa kiitos seisoo!:) Joskus olen miettinyt olisiko se muka kivaa jos kaiken sais mitä haluais ja kaikki aina onnistuis? Ei. Pikku/suurilla vastoinkäymmisillä huomaamme itsessämme taidon ratkaista ongelmat ja käyttää päätämme ja sydäntä ja omia taitoja ja tietoja...(olipa syvällistä):DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syvällistä ja viisasta! ;) Miten suuren ilon kaikki tuokaan, kun asioiden eteen on oikeasti joutunut nähdä vaivaa. Ja kuinka paljon enemmän niistä onnistumisista saakaan irti, kun on joutunut kohtaamaan paljon vastoinkäymisiä. Mutta keskellä vastoinkäymisten valtamerta näitä viisauksia on hyvin, HYVIN, vaikea muistaa! :D

   Poista
 3. Ihanaa, että hymykin nousi jo kasvoille :) Kyllä se ilokin sieltä taas palautuu, kun havahtuu siihen mitä on saatu jo tähän asti aikaan. Ja muuten hyvältä näyttää teitin keittiö, tuohon sietääkin olla tyytyväinen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Tällainen kestohymy olisi tervetullut kasvoilleni useamminkin, mutta yleensä se on vain hetken vierailulla. Haha. Lupaan kyllä iloita sydämeni kyllyydestä, kun tämä kaikki on viimein ohi! :)

   Poista
 4. Teidän keittiö näyttää upealta (hömhöm- oon haaveillut just samaisista ovista, ja tuota samaa työtasoa löytyy meiltäkin). Hyvä maku sulla siis ;DD Oikein rentouttavaa tiistaipäivää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kuulla! :) Valitettavasti taso- ja ovivalinnoista en voi ottaa minkäänlaista kunniaa, sillä ne eivät ole minun valitsemiani. Tykkään niistä kuitenkin ihan hurjan paljon. Ihastuttavaa tiistai-iltaa! ♥

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...