keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Uutta ilmettä vetimillä

Vuoden sisään olen naureskellut kovaan ääneen niille ihmisille, jotka vaihtelevat vuodenaikojen mukaan pientekstiileiden lisäksi mattoja, ja peräti huonekaluja. Se on ollut mielestäni jotenkin äärettömän outoa ja turhaa. No eipä ole enää, minusta kun on hyvää vauhtia kehkeytymässä samanlainen ihminen, vaikkakin vasta ajatustasolla.

Verhot saavat kyllä roikkua ikkunoissa vuodesta toiseen, niiden vaihtamiseen en suostu edes kirveellä uhattuna. Tähän väliin ei kaiketi tarvitse muistuttaa verhojen ripustamisinhostani. Mutta jos verhot eivät tule vaihtumaan, niin kaikki muu sitäkin enemmän. Olen näet vakavasti suunnitellut hankkivani olohuoneeseen kevätmaton, hirventalja kun on jotenkin niin kovin raskasta katseltavaa näin keväisin. Ja oikeastaan keveämpi torkkupeikkokin voisi olla kiva. Ehkä Ektorpikin kaipaisi uutta päällistä kevään kunniaksi.. Joopa joo, ehkä sitten ensi keväänä. Kun saisi ensin tämän remonttiruletin pois alta. Mutta saahan sitä tyttö aina haaveilla.

Kevään kunniaksi senkki kuitenkin sai uutta ilmettä, kun ulkomailta tilatut kristallivetimet suvaitsivat pitkällisen odotuksen jälkeen viimein saapua. Hassuinta asiassa on kuitenkin se, että ennätin kiintyä kovasti laatikon pohjalta napattuihin mattahopeisiin väliaikaisvetimiin. Siksi päätin, että nyt meillä on sitten kevät- ja talvivetimet. En vain tiedä kummat niistä nyt olisivat ne kevätvetimet. Äh!

10 kommenttia:

 1. Onpas söpöt vetimet :) noi kristalliset olis mun mielestä enemmän kesävetimet mut toisaalta taas kristallihan on vähä niinku jäätä ja se taas on talvista.. hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain! :) Kristallit ovat mielestäni kyllä keväisemmät, mutta sopisivat niin oivasti talviaikaankin. No, katsoo nyt, miten paikkansa löytävät :)

   Poista
 2. Ehdottomasti nuo kristallivetimet kevääksi, aivan ihanat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kih! Kristallisuloisuudet olivat kyllä luonnossa paljon ihastuttavammat, mitä tuotekuvat antoivat ymmärtää. Pidän niistä kovasti, enkä ainakaan heti henno niitä ottaa pois! :)

   Poista
 3. Koukuttunut lukija ilmoittautuu viimein! Ihana blogi ja ihanan usein kirjotat :) Ja ihanan ärsyttävästi paljastat, selvästi ihanasta kodistasi, vain palan sieltä täältä silloin tällöin :)

  - Sängynpäädyn-tyylivaras :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sinä senkin ihanan piristävän kommentin jättänyt tyylivaras! Toivottavasti sängynpäädystä tuli hieno! Tuliko peräti niin hieno, että joudun muuttua kateudesta vihreäksi? Haha! :D

   Vannon käsi sydämellä, että jonain kauniina päivänä näette enemmänkin, kuin pieniä paloja sieltä täältä silloin tällöin ;D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Ja kyllä! Tuollaisen kun saisi vielä vasempaan nimettömäänkin! Haha :D <3

   Poista
 5. I-H-A-N-A-T! Mistä tilasit nuo vetimet? Nyt ei kyllä omat "muovikristallivetimet" tunnu enää missään... :( Täytyy keksiä niille jokin muu tarkoitus ja hommata tuollaiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO! ♥ Tilaamisesta on kulunut jo niin pitkä tovi, etten muista myyjää, enkä edes tuotenimeä. Nämä ovat kuitenkin ihan vain Ebayn löydöksiä. Hinnasta päätellen kyse ei ole lähimainkaan aidoista kristalleista, mutta painonsa puolesta tuskin muovistakaan. Tiedä sitten mitä materiaalia ovat, mutta nätiltä näyttävät joka tapauksessa! :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...