maanantai 30. huhtikuuta 2012

Reality check

Ensimmäinen ihanista ihanin duunipäivä upeiden ihmisten joukossa, CHECK! Viime hetken vappushoppailut järkyttävässä ruuhkasumassa, CHECK! Nyt olisi jäljellä vain totaalirentoutumista ja uuden työn tietotulvasta turtuneiden aivojen nollausta. Tämän kaiken suunnittelin tekeväni kokkaillen, saunoen, sohvaperunoiden ja hattaraähkyillen. Aion myös pestä käteni remontoinnista, sillä sain siitä viikonlopun tapetointifiaskon jälkeen tarpeekseni (josta lisää huomenissa). Nyt aion vain olla, ja ottaa mallia tästä mitä hassuimmissa asennoissa pötköttelevästä karvapallerostani. ♥


Simalaista vappua teille kaikille!

6 kommenttia:

 1. Mallia tuosta karvapötköstä pitääkin ottaa!! ;D varsinkin jos on alottanut uuden työn ja tiedän tasan tarkkaan miltä tällä hetkellä susta tuntuu. Itse kun alotin uuden työn, niin työpäivän jälkeen tuntui, että kaikki aivosolut oli johonkin mennyt piloon :D ei vaan halunnut toimia pää ollenkaan.

  Nyt lepoa ja herkuttelua <3

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo! Päästä nousee vain savu, kun aivot ylikuormittuu. Plääh! :D Mutta ensimmäiset viikot on ne pahimmat. Kyllä se siitä vielä helpottuu ja rutinisoituu :)

   Iloista viikonloppua! ♥

   Poista
 2. Näinhän se on, että uuden aloittaminen on aina vaikeaa, kaikki on uutta! No hetken päästä olet "vanha tekijä" ja kaikki sujuu kuin leikki.
  Eikun relaamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Kohta sitä jo toivoo, että työssä olisi jotain uutta haastetta, kun kaikki on niin nähty ja tehty. Hassu on tämä ihmismieli :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...