sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Maakuntamatkan kuvapläjäys

Marmatin alkuviikosta isälleni haluavani vanhan heinäharavan. Yhden vaivaisen lauseen inspiroimana päädyimme pienelle maakuntamatkalle. Viikonlopun aikana piipahdimme isovanhempieni mökillä. Tönö parka on vain ollut jo niin kauan asuttamattomana, että se alkaa näkyä, ja pahasti. Enää poloinen on vain koti hiirille. Siitä huolimatta sisällä tuoksui samalta, kuin aina ennenkin. Pelkkä haju riitti palauttamaan minut takaisin lapsuuteeni. Matka oli huisin kiva kokemus, ja herätti paljon ihania muistoja. ♥ Yhtäkään heinäharavaa sieltä ei tosin löytynyt, kaikkea muuta kivaa kyllä, kuten esimerkiksi vanha matkalaukku, vedettävä herätyskello, ja vanha kunnon Singerin ompelukone. Siitä suunnittelin taikovani poikaystävän tietokoneelle pöydän, mutta saas nyt nähdä. Löydöksistäni minulla ei ole antaa kuvia, mutta kaikesta muusta kyllä..

 


Yli-innokas autoja harrastava poikaystävä oli heti ensimmäisena ahteri pystyssä tutkimassa vanhaa autonraatoa. Hah!

Remonttirintamallakin on tapahtunut jotain, mistä en aiemmin ole viitsinyt edes pihahtaa. Enkä oikeastaan viitsi edelleenkään. Minulla kun on aina suuria vaikeuksia hahmottaa, miltä mikin voisi valmiina näyttää, ja yleensä lopputulos ei mätsää vision kanssa. Tällä kertaa päätin kuitenkin riskeerata ja kokeilla. Nyt vain odotan, että kokeilu suvaitsee kuivua. Jänskättää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...