keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kiviä, kukkia ja kynttilöitä

Mikään ei ole ihastuttavampaa kuin koti, jossa on tarkoin valikoituja ja harkitusti sijoitettuja viherkasveja elävöittämässä ja kaunistamassa tilaa. Jo pieni pilkahdus vihreää lisää merkittävästi kodin viihtyisyyttä. Täten on siis selvää, että minä rakastan kukkia ja kasveja, mutta ikävä tosiseikka on se, etten yksinkertaisesti osaa pitää huolta niistä. Onnistuinhan aikoinaan tappamaan kaktusparkanikin, viime kesän tähtisilmistä puhumattakaan. Kun viherpeukalointitaitoja jaettiin, en tainnut olla jonossa. Tästä syystä joudun turvautua lähes poikkeuksetta tekokasveihin, mikäli mielin saada kotiini muutakin vihreää kuin nurkissa pyörivän maalikaukalon.

Suorittaessani tänään kaapinpenkojaisia löysin hirvittävän määrän unohtunutta tavaraa ja romua. Penkomislöydösten ansiosta sain kasaan jonkinmoisen asetelman lasivadista, koristekivistä, suurista tuikuista ja muutamasta Cult Designin tekokasvista. Tämä viritelmä rikkoo mielestäni kivasti Suomen lipun värisen kylppärin kliiniä kokonaisuutta ja tuo kivasti eloa tilaan. Siitäkin huolimatta, ettei kasveissa ole pihahdustakaan eloa.8 kommenttia:

 1. Tosi kiva! Ja vielä kun laittaa tulen kynttilöihin, niin kyllä kelpaa nauttia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauantain tunnelmallista saunahetkeä odotellessa! :)

   Poista
 2. Psst: Koristekivien päälle on myös hyvä laittaa palasaippua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet nero! Kiitos tuhottomasti vinkistä! Arvaapas vain, kuka ottaa vinkistä vaarin :)

   Poista
 3. Ihana asetelma, varmasti tunnelmallinen kun sytyttää vielä nuo kynttilät :O)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät ovat kyllä ehdottomia tunnelmanluojia! <3 :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...