torstai 12. huhtikuuta 2012

Liitutaulumaalia oveen

Joku tarkkasilmäinen saattaakin huomata, että olen askarrellutpaskarrellut blogin ulkoasun parissa, jonka seurauksena blogi bannereineen on muuttunut aavistuksen. Sain tarpeekseni henkilökohtaisesti liian kapeaksi kokemastani blogileveydestä, joten palstaleveyden lisäksi myös banneri kasvoi rutkasti leveyttä, vähän kuten itse allekirjoittanutkin. Haha. Nyt voin käyttää postauksissa huoletta suurimpiakin kuvakokoja ilman, että palstaleveydet rajoittavat. Pääsen siis jatkossa merkittävästi helpommalla, kun kuvien html:ää ei tarvitse sörkkiä. Autuasta!

Parin viimeisen päivän aikana olen löytänyt uuden maali-inhokin Empiren kalustemaalin tilalle – liitutaulumaalin nimittäin. Sen kanssa operointi on kuraa, vaikka miten päin asiaa vääntelisi ja kääntelisi. Komeron oven lisäksi liitutaulumaalista sai osansa kaksi paitaa, housut, sukat ja lattia. Ainakin remontin aikana on varmistunut, ettei pintakäsittelyn koulutusohjelma tule missään vaiheessa olemaan tulevaisuudensuunnitelmissani. Yäk, yäk, yäk! Onneksi tämä kuravellitouhu on toistaiseksi takanapäin, mutta itseni tuntien liitutaulumaalailut eivät jää tähän..


Keskeneräistä, mutta tykkään, tykkään, tykkään!

2 kommenttia:

 1. Tykkään tykkään ehdottomasti kans tuosta, vaikka ei ookkaan vielä valmis :)

  Mä oon kans haaveillut maalaavani tuolla liitutaulu maalilla edes jotain. Päädyin sit laiskana kuitenkin matalemman aidan ali ja ostin tuollasen rottinkikehyksisen liitutaulun, joka koristaa nyt eteistä. Siihen saa kirjottaa ukko-kullalle kaikki tärkeet viestit.. juu ja toivoahan sopii, että se ne viestit siitä huomioi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik iik, en malta oottaa, että kaikesta tulee valmista! :)

   Jos pitäis uudelleen valita, en tiedä lähtisinkö läträämään tuolla liitutaulumaalilla. Sottasta touhua, ja maali haisee kaiken lisäks ihan hirvittävälle. Viime aikoina meille on siunaantunut paljon maaleja, jotka on haissu tajunnanräjäyttävän pahalle. Joka huoneessa leijuu hirvittävä katku. Yäh!

   Mietinpähän tässä nyt vain, että miten miehet mitään viestejä missään liitutaululla huomais, kun ei ne tutkitusti edes huomaa suuriakaan muutoksia sisustuksessa. Ei ne mitään näe, vaikka lapun liimais suoraa otsaan.. :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...