sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Hupsis-ukot vauhdissa

Nyt meni muuten hermot kieron talon remontointiin. Siispä remontti seis, myö myymmä tämän huonotuurisen rotiskon ja aloitamma oman vatupassisuoran talon rakentamisen, jahka löydämme mieluisan merenrantatontin. Hahaa! No vitsi vitsi, me mitään rakenneta. Ennemmin hyppäisin vaikka kaivoon, mutta pitihän sitä jotain mautonta heittää aprillipäivän kunniaksi. Ei merenrantatontti silti pahalta kuulostaisi, vai mitä?

Eilisen hääräsin kylppärin parissa. Aikoja sitten ostamamme Mauin lipastot ovat odottaneet korotuspaloja jo tovin. Jalkojensa varassa seisovat kalusteet yhdistettynä kaltevaan lattiaan tuovat pienoisia haasteita, mikäli mielii tasojen olevan vatupassisuorassa. Siispä aamupäivän naulailin ja naputtelin, sekä organisoin. Kylppärikin näyttää nyt monta neliötä suuremmalta, kun joka paikkaa ei korista hirvittävät tavaravuoret. Viimein kaikki on piilotettu laatikoiden sisälle fiksuihin kokonaisuuksiin. Voi sitä loogisen järjestelyn mukavuutta. Poikaystävänikin sai jopa yhden ihkaoman laatikon tavaroilleen. Minun on sitten ne 11 muuta. Haha.

Jepp, olen parfyymiholisti!

Seuraavaksi olisi tarkoitus operoida välitilan kanssa. Homma herättää minussa suurta huvittuneisuutta, sillä en todellakaan usko siitä tulevan yhtikäs mitään. Sen verran erikoinen ratkaisu on kyseessä. Asiaa ei tietenkään auta se tosiseikka, että talossa asuu Hupsis-ukkojen kaltainen kauhukaksikko. Tiedättehän ne tohelot remontoijat lapsille suunnatusta nukkeanimaatiosta, jotka mokaavat käytännössä ottaen kaiken. Kyllä, tämän sekasotkun keskellä meitä on verrattu liian useasti Patiin ja Matiin, ja ihan syystä.

(Kuva lainattu netistä)

4 kommenttia:

 1. Voi mikä parfyymi kokoelma teikällä on, arrgg! :D mulla taitaa olla vaivaiset 4 hajuvettä. Aika vähän niitä tulee käytettyä. Mulla tarvii olla aika miedot tuoksut, ottaa heti nenään jos on tuhdimpi tuoksu.

  Hahahha.. ihanat nuo Pati ja Mati :D:D Hupsis-ukkojen kaltainen kauhokaksikko :D:D meillä on vähä sama vika. Kun ei olla paljon tehty remppaa ite. Keittiöstäkin välitilan laatat on avokin isän ja veljen käsialaa. Ei uskaltanu ite sen kans lähtee soheltamaan :D

  Ihkua sunnuntai iltaa ja tulevaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on viime aikoina alkanut vähän tuntua, että parfyymikokoelmani on peräti surullisen pieni! Ennen ostin paljon halpatuoksuja, mutta nykyisin ostan kunnon parfyymejä. Kaikki lempituoksuni, eli Escadan Sunset heat ja Lacosten Pour femme, ovatkin jo lopussa. Harmi että synttärit ja joulu ovat vielä niin kaukana! :D

   Remontin suhteen mekin ollaan itseoppineita. Erheiden ja virheiden kautta asiat on tullu selviksi. En pelkää kyllä tarttua toimeen, mutta lopputulos voi vähän olla mitä on :D

   Jaksamista uudelle työviikolle! <3

   Poista
 2. Tää on niin mainiota tää sun jutustelu täällä blogissasi, innolla luen aina uuden postauksesi.
  Kuulostaa ehkä hieman inhottavalta seuraava kommenttini, mutta kiva, kun on joku muukin, jolla ei mene ihan putkeen nää rakennus/remonttihommat...nimimerkillä, muutamat jutut useampaan kertaan tehnyt, hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iik, ihana kuulla positiivista palautetta! Arvostan hirmuisesti! ♥

   Se on kuule vain hyvä, jos meidän mokat ja kommellukset tuovat lohtua toisille Hupsis-ukoille! :) Samaan uskoon minäkin tuudittaudun, ettemme voi olla ainoat megamokailijat maan päällä :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...