perjantai 13. huhtikuuta 2012

A girl can dream!

Ihmiset yleensä kertovat, mitä heillä on hankintalistalla. Minun hankintalista on paisunut niin järjettömiin mittoihin, että sitä voi kutsua vain ja ainoastaan haaveilulistaksi. Fakta on kuitenkin se, etten tule hankkimaan todellisuudessa puoliakaan siitä, mistä haaveilen. Nämä hankintahaaveet saavat materialistisen minäni kuitenkin hykertelemään innosta, joten eiköhän aloiteta haaveilu!


Koska kesä tekee tuloaan, aloitetaan siitä kriittisimmästä ja himotuimmasta, eli puutarhakatoksesta. Voi jukranpujut, miten kovasti tahtoisinkaan jonkin kivan pikku katoksen, joka laajentaisi talon tiloja myös ulos, ainakin tietyllä tapaa. Voin nähdä sieluni silmin pimenevät kesäillat, lyhdyt ja lauman ihania ystäviä viettämässä kesäiltaa pihallamme. Voi että!


Jotta puutarhakatoksesta tulisi täydellinen, tarvitsee se täydellisen kalusteryhmän. Tästä syystä haaveilen polyrottinkisesta kalusteryhmästä. Valitettavasti nämä kalusteet ovat sen verta arvokkaita, ettei niitä taideta meidän pihallamme nähdä vielä tänä kesänä. Toisaalta myös kuormalavojen ja kaapelikelan hyödyntäminen houkuttelisi ihan jo edullisuutensa vuoksi. Se voisikin olla oiva väliaikainen ratkaisu.


Tahtoisin kuollakseni myös Kartellin Louis Ghost -tuoleja. Tai oikeastaan yksikin riittäisi, mutta useampi = parempi. Ghost yhdistettynä lampaantaljaan tuo kivan pehmeän ja leikkisän vaikutelman, vaikka tuoli itsessään on melko hengetön ja moderni. Ja minulle todellakin kelpaisi muutama kaapelikela. Haluaisin keittiöön kuvankaltaisen kokoonpanon hirmuisesti, mutta tuuliviirimieleni on nyt vain tyydyttävä nykyiseen komboon. En silti voi olla myöntämättä, että salassa poikaystävältäni ja lompakoltani haaveilen jo tästä rouheasta muutoksesta. Mieleni näyttää pursuavan tällä hetkellä useita kaapelikelaideoita.


Nyt kun uusi baaritiski (=tietokonepöytä) on rakenteilla, olisi hauska vaihtaa yksiöstäni seuranneet Ikean Henriksdalin baarituolit yksinkertaisimpiin ja eleettömämpiin baarijakkaroihin. Nämä Flower-baarituolit olisivatkin vakavassa harkinnassa, ellei joku pöllö olisi keksinyt myydä niitä kahden kappaleen paketeissa. Minä en tarvitse kahta, enkä neljää. Tarvitsen kolme, kettu vie!


Olen haaveillut jo pitkän tovin Kartellin Bourgie-valaisimesta makuuhuoneeseemme, mutta tämä taitaa jäädä vain haaveeksi, aivan kuten vuositolkulla kuolaamani TuplaKuplakin. Jossain vaiheessa huomaa haaveilleensa jostain asiasta niin pitkään, että koko haaveeseen on kyllästynyt. Näitä valaisimia on mukava ihastella myymälöissä ja muiden kodeissa, mutta on hyvin epätodennäköistä, että yksikään Bourgie löytäisi tiensä kotiimme (sama pätee myös Harri Koskisen Blockiin). Lisäksi Bourgien ruhtinaallinen koko korostaisi kotimme pienuutta entisestään. Jos joku viisas keksisi tästä miniversion, olisin ensimmäisten joukossa vinguttamassa Visaa.


Koska näemmä Kartell on vienyt suuren osan sydämestäni, jatketaan samalla linjalla. Nyt haave osuu tosin Stone-jakkaraan, jolle minulla ei olisi edes selvää käyttötarkoitusta. Tiedän vain haluavani sen. Toisaalta jakkara on niin monikäyttöinen, että se voisi seikkailla pitkin taloa milloin missäkin, kunnes kopsauttaisin sen johonkin ja rikkoisin sen. Hah. Näitä mietin myös hetkellisesti makuuhuoneeseen yöpöydiksi, ja taidan osittain miettiä vieläkin.

Haaveilen ja unelmoin myös miljoonasta muusta pienemmästä ja suuremmasta jutusta, mutta luultavasti Picasan kuvatila loppuisi ennen kuin saisin haavelistani päätökseen. Nyt voisin vain jälleen kerran todeta, että a girl can dream! ♥

Kaikki postauksen kuvat lainattu netistä.

12 kommenttia:

 1. Unelmilla täytyy olla siivet:)) Tuo viiminen "timanttipalli" saisi lentää tännekkin päin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun unelmani ovat niin suuria, että ne kaipaavat tooooodella suuret siivet! :)

   Poista
 2. Aina saa unelmoida ja haaveilla, niin minäkin teen :). Kaikkea ei vain voi saada tai tavoittaa sen olen todennut:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmointi ja haaveilu on niin ihanaa! Tosin unelmoidessa yleensä joku (lue: poikaystävä) tulee, ja kopsauttaa parilla elämän realiteetilla päähän =D

   Poista
 3. Kyllä tuommoisen katoksen voi hommata mihin tahansa juhlaan. Söpö silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaiset katokset ovat kyllä ihan hirvittävän monikäyttöisiä! :)

   Poista
 4. Oikein hyviä haaveita! :) Ja mikä olis parempaa kun miniBourgie!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Jos on kerta suunniteltu erikokoisia versioita mm. Blockista ja Tupliksesta, missä viipyy meidän kotiimme sopiva Bourgie! Nyyh! :(

   Poista
 5. Ihan kuule samat haaveet on täälläkin! Jospa ne kaikki vielä täyttyisivät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä haaveita, loistavia haaveita! ♥ Kyllä kaikki toiveet elämässä ylipäätään täyttyvät, kun niiden eteen jaksaa vaan tehdä töitä ja odotella rauhassa :)

   Poista
 6. Mä haluaisin kanssa sellasen puutarhakatoksen, toi sun laittama kuva näyttäis aikas upeelta... varmaan myös upeen hintaselta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa noiden katosten hinnat eivät pyöri aivan tähtitieteellisissä lukemissa. Todella valtavan ja näyttävän katoksen verhoineen saa jo noin 200 eurolla. Tietysti hinnat vaihtelevat hirvittävästi eri katoksissa, mutta ei tuo linkittämänikään tainnut olla 300 euroa enempää! :)

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...