torstai 26. huhtikuuta 2012

Dymotaidetta

Tänään olen askarrellutpaskarrellut ensimmäistä kertaa dymoni kanssa, ja voi että miten lystikästä puuhaa se onkaan. Kovan dymoleikin jälkeen ranteessa kyllä tuntuu, että on tullut tehtyä vähän muutakin, kuin silitettyä kissan pehmoista turkkia. Rannekrampeista viis, kivaa silti oli!


Therese Sennerholtin tauluista alkujaan inspiroituneena päädyin pukemaan dymotaiteeksi lauseen, joka on inspiroinut elämäni aikana kaikista eniten. Tämä Epikuroksen sitaatti nykäisee ihmisen hellävaraisesti alas pilvilinnoista, ja muistuttaa elämän olevan jo ennestään täynnä toteutuneita haaveita. Lauseen lukeminen saa kerta toisensa jälkeen jalkani irtoamaan hetkellisesti maasta, ainakin muutaman senttimetrin verran. Nyt tämä viisaus muistuttaa elämän realiteeteista joka ilta nukkumaan mentäessä ja aamulla herättäessä. ♥


"Älä turmele sitä, mitä sinulla on haluamalla sitä, mitä ei ole; sillä muista, että mitä sinulla nyt on, se oli kerran niiden asioiden joukossa, mistä vain uneksit." 
- Epikuros

7 kommenttia:

 1. Tosi kaunis ajatelma ja kauniisti olet sen saanut kehyksiin.
  Tuo dymoilu on kyllä aika koukuttavaa, tiedän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirvittävä työhän siinä oli saada kaikki erikseen leikatut sanaset paikoilleen, mutta onpahan ainakin omaleimainen kieroutensa puolesta =D

   Multa loppuu pian tarranauha kesken, kun oon joka paikkaa dymottamassa! :D

   Poista
 2. Täytyy sanoa että e r i t t ä i n pysäyttävä teksti, kiitos sen jakamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilo on puhtaasti minun puolella! Pysäyttävä onkin täydellinen sana kuvaamaan tuota lausetta. :)

   Poista
 3. Kyllä tuli niin tarpeeseen toi lause, tää oli joku korkeemman tarkotus et luen sen just nyt tällä sekunnilla täältä. Tuli kauhea tarvea halata sua kiitokseksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten oiva sattuma! Jos lause vähääkään keventää oloasi tai valaa voimia, olen asiasta suunnattoman iloinen! :') Haleja!

   Poista
 4. Blogissani on sinulle jotain. :)

  VastaaPoista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...