lauantai 17. maaliskuuta 2012

Touhukas lauantai

Jo eilen nukkumaan mennessäni tiesin, että tästä päivästä tulisi kiireinen kuin mikä. Sen lisäksi, että haluaisin saattaa keittiön paneelilevyselkkaukset ja olohuoneen verhoprojektin päätökseen, olisi tiedossa lisäksi isäni 50-vuotisjuhlat. Siispä tämä aamupäivä on varattu remontoinnin ja sisustamisen tehokombolle, jotta illan voisi vain huilia rennoissa merkeissä vanhempieni luona. Kaiken lisäksi olen päättänyt paastota koko päivän, jotta illemmalla voin iskeä synttäripöydän antimiin kiinni kaksin käsin. Täältä siis tullaan voileipäkakut, ja suolaiset piirakat! Nomskista!

Vielä muutama päivä sitten keittiössämme oli todellinen esterata, kun pystytin "ammattitasoisen" maalauspajan.
Nyt paneelilevyt ovat löytäneet jo paikkansa, mutta tarvitsevat vielä muutaman maalikerroksen ylleen.

Tavallisuudesta poiketen vietin kylppärissä peräti tunnin itseäni puunaten. Tämä remonttirumba näyttää todella vaikuttaneen minuun, sillä jälleen kerran kynnet ovat poikamaisen lyhyet, korviksen reiät lähestulkoon ummessa ja pelkkä ripsivärin ja eyelinerin lisääminen saa olon tuntumaan niin pyntätyltä. Haha, aivan hassua. Oli varsin ihana laittautua pitkään ja hartaasti oikein luvan kanssa. Lisää juhlia, kiitos! Kun en nyt vain sotkisi hiuksiani ja nassuani maaliin, kuten minulla on yleensä tapana.

Kaiken tämän tohinan keskellä olisi vielä tarkoitus käydä hieman shoppailemassa. Voisin suunnata esimerkiksi Kodin Terran (ei kai tarvitse enää mainostaa, miten lemppari kyseinen kauppa onkaan!) rempparytinöille bongaamaan halpoja hintoja, sekä etsiä käsiini Twilightin vastikään ilmestyneen toisiksi viimeisen osan. Kyllä, olen heikkona vampyyreihin, etenkin Edwardiin. Haha.

Iloista viikonloppua teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. Siel aherretaan taas :) meillä on edelleen tuo keittiön päivitys hieman kesken. Lattialistat ja muutama sivulista puuttuu edelleen. Odotellaan tässä varmaan taas tulevaa palkkapäivää :D

  Hei, toi on muuten aina pakollista paastota ennen herkku juhlia! saa sitte vetää kunnon ähkyt ja loppu ilta kärsitään maha krampeista ja huonosta olosta. On se herkuttelu vaan niin mukavaa puuhaa, että tuommosen aina kestää :D

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan täällä aherretaan ja puunaillaan, eikä loppua tunnu näkyvän. Aivan hirvittävän masentavaa touhua! :D

   Käsittelinkin yhdessä kuukausien takaisessa postauksessa tuota listottamista. Meidän makuuhuone odotti jalkalistoja noin puoli vuotta! Listotus on kyllä sellaista puuhaa, että se tuppaa venymään hävyttömän pitkään. Jotenkin sitä vain tottuu siihen listattomuuteen, ja tulee sokeaksi moiselle epäkohdalle.

   Herkuttelu on mukavaa siihen asti, kunnes huomaa ylittäneensä vatsalaukun vetoisuuden, ja ulisee ähkyä oloaan sohvan nurkassa! Ei sillä, että minulle olisi käynyt niin, köh! :D

   Poista
 2. Puuhapäivä ollu :) Ai mikä Kodin Terra?...hihi :D Juu, tiän että on sinun lempparikauppa :D Siellä kyllä on vaikka mitä ihanuuksia :)
  Mukavaa synttärijuhlaa ja nautinnollista herkuttelua :) (ei tee mieli kermakakkua, ei tee eikä muitakaan herkkuja *kuola valuen*)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhavuosi suorastaan! Mutta paljon on saatu aikaan, ihanaa! :)

   Niin siis Kodin Terrahan on.. Haha, joo joo, tiedetään. Kenellekään ei ole jäänyt epäselväksi, mikä rautakauppa on suosikkini. Mutta kun siellä on niin ihanasti yhdistetty asioita laidasta laitaan. Rakennustarvikkeita hakiessaan voi tehdä ihania heräteostoksia sisustuspuolella. Parhautta! <3

   Oli kyllä niin nautinnollista herkuttelua, että taidan paastota seuraavat kymmenen vuotta. Olen vieläkin täysi! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...