keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Se päivä, kun Ikea meni boikottiin

Voi toivottomuus. Kuulin viimeksi tänään poikaystäväni bulgarialaiselta ystävältä, kuinka naiset ovat tunnettuja mielensä muuttamisesta. Ymmärtäminen ajaa hänet kuulemma hulluksi. Hänen mielestään miehet pääsisivät huomattavasti helpommalla, kun eivät edes yrittäisi ymmärtää naisia. Nykyisin hän käyttää päätösvaltaansa kaikkii niihin asioihin, jotka ovat vähääkään hänen tietämysalueellaan. Vaimo vain vinkuu ja vikisee. Vaivihkaa pyysin häntä olemaan yllyttämättä ystäväänsä, tuota hölmöä poikaystävääni, ettemme päädy missään vaiheessa tilanteeseen, jossa hän iskisi kapuloita MINUN rattaisiini.

Toisinaan kyllä toivoisin sitä, siis että joku rajoittaisi minua. Sellaisessa tilanteessa vaihtoehdot olisivat paljon rajatumpia, ja päätöksenteko helpompaa. Esimerkkinä tämä kirottu keittiön välitila, joka on puettu jo neljään eri viritelmään, ja nyt yritetään ideoida viidettä. Vielä viikko sitten olin varma valinnastani marssiessani Ikean kassalle muutama Fastbon rosteripintainen välitilalevy kainalossani. Olin siitä varma vielä muutama päiväkin sitten. Vaan enpäs ole enää.

Aloitettuamme levyjen sovittamisen välitilaan oli ilo ylimmillään, kun huomasimme yhden levyn olevan merkittävästi toisia tummempi. Pakkausten jokainen numerosarja oli identtinen toisiinsa nähden, joten Ikean asiakaspalvelukaan ei osannut asiaa tarkemmin selittää. Saimme suosituksen tulla paikan päälle vaihtamaan ja valitsemaan levyt, jotka olisivat varmasti samaa sävyä. Ja kutun villit. Fiilikset meni jo! Jos näinkään yksinkertainen asia ei voi sujua ongelmitta, on se selvä viesti, ettei kannata edes jatkaa yrittämistä. Ensin oli alkuperäinen välitila. Sitten oli laatat, jonka neropatit (=me) laatoittivat päin prinkkalaa, ja jotka pysyivät loppuajasta kiinni ainoastaan silikonisauman avulla. Sen jälkeen tuli potkuritehtaan paneelit, joiden kierous pilasi kaiken. Nyt saimme värivirheellistä levyä. Ai mikä huono tuuri?!

Jaa että mikä väriero? Ja kyllä, kaksipuoleisissa levyissä todellakin on jokaisessa sama puoli ylöspäin!

Nyt on aika laskea kaikki uusiksi, kunhan saan vain ensin vedettyä henkeä. Asiat eivät selvästikään ole menneet putkeen, ja käyn sen vuoksi kiukkukierroksilla. Suurimman osan ajasta olen viettänyt ketutellen huonoa tuuria, ja purkanut sitä milloin mihinkin. Mutta sanonpahan vain, että huono tuuri on saattanut jo aika monen firman boikottiin tämän remontin aikana. Sääli. Hah.

4 kommenttia:

 1. Noniin, ei muutako nyt alotat sen remonttiloman niinku edelliseen postauksen kommenttiin laitoinki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tulisi todellakin tarpeeseen, mutta ei kyllä onnistu tapauksessani. Ei ainakaan niin pitkään, kun tiedossa on ratkaisemattomia pulmia. Puuh. Voisipa aivot vain kytkeä hetkeksi pois päältä! :D

   Poista
  2. Haluakko kuulla salaisuuen :) emmiekään pystyis rentoutuun :D Heleppohan se täälä on kirjotella että rentouvu ko ittekkään ei ossaa :D :D

   Poista
  3. No niinpä! Se on niin järjettömän helppoa neuvoa muita kaikessa, mutta auta armias kun osuu omalle kohdalle! :DD

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...