perjantai 9. maaliskuuta 2012

Pliisu romantikko

Koti on useimmalle meistä kaikki kaikessa, hyvän olon perusta. Ennen kaikkea koti on se henkilökohtainen asia, joka kertoo asujasta itsestään, meistä. Tiedämme, ettei jokainen näe kotiamme samoin silmin kuin me, mutta silti osa meistä asettaa kotinsa ja itsensä julkisen blogiyleisön eteen. Se kysyy rohkeutta. Miten tämmöisiä ihmisiä ja koteja voisi olla kunnioittamatta? Emme ehkä voi jakaa samaa makua koko maailman kanssa, mutta voimme jakaa näkemyksemme kodin tärkeydestä. Voimme antaa positiivista palautetta toisen onnistumisesta, kritisoida epäonnistumisia ja tarjota toisillemme näkemyksiä, kun oma pää vain lyö tyhjää. Kaiken tämän voimme tehdä loukkaamatta sitä toisen tärkeintä, kotia. Tai näin se teoriassa menisi. Totuus onkin toinen.

Olen nimittäin viime päivinä seikkaillut useilla eri keskustelupalstoilla. Katseeni on hakeutunut etenkin niihin ketjuihin, joissa keskustelua käydään blogeista, etenkin sisustusblogeista. Olen meinannut useaan otteeseen keikahtaa baarituolilta lukiessani sitä kritiikkivyöryä, minkä jokin lause tai linkki onkaan saanut aikaiseksi. Huh!

Tiettävästi minun sisustusmakuni on pliisu ja romanttinen. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö esimerkiksi graafinen ja moderni sisustus voisi miellyttää silmääni todella paljon. Ainoa ero näillä kahdella on se, että voisin tuntea oloni kotoisaksi vain siellä pliisussa ja romanttisessa tönössä, jonka portaat narisevat ja seinät ovat kierossa. Koska kaikkia ei voi miellyttää, pyrkimykseni on miellyttää vain ja ainoastaan itseäni ja siinä sivussa poikaystävääni (joka osti minulle eilen lemppariherkkutorttuani naistenpäivän kunniaksi, omskis nomskis! ♥). Meidän kodistahan tässä on kyse. Jos joku sattuu tykkäämään näkemästään, sehän on vain mukava bonus. Siispä tahdon rehellisesti olla pliisu romantikko, enkä oikeastaan mitään muuta. HIP-HIP-HURRAA!

2 kommenttia:

 1. Mulla on sama juttu että ihailen monia sellaisiakin koteja, joissa en itse todennäköisesti viihtyisi mutta ne ovat silti tosi kauniita ja upeannäköisiä.
  Blogissani on muuten sinulle tunnustus :)

  T: Toinen pliisu romantikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri, kaiken ei tarvitse aina vastata sitä omaa makua, voidakseen olla kaunista! :) ♥

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...