perjantai 23. maaliskuuta 2012

Olohuoneen reveal tyylivarkaittain

Onhan niistä olohuoneen verhoista jo jonkin aikaa lätisty. Heti kuin kyse olisi jostain suurestakin spektaakkelista. No höpsis. Jos kuitenkin jotain vihaan sisustamisessa yli kaiken, on se noiden kangasmetrien ripustaminen. Siksi verhot ovat itselleni aina aikaavievä ja suuri projekti, ja nimenomaa projekti. Saatan valmistautua henkisesti verhojen ripustukseen viikkoja, ja joka kerta homma aiheuttaa yhtä paljon puistatusta. Voisinpa palkata itselleni verhonripustajan.

Olen kokeillut olohuoneeseen peräti kolmia verhoja puolen vuoden sisään (miettikää, mikä määrä ripustamista!), eikä niistä yhdetkään ole miellyttäneet silmääni. Siitä turhautuneena päätin unohtaa tyystin omat viritelmäni, ja heittäytyä puhtaasti tyylivarkaaksi. Kävin taannoin pienehkön keskustelun Tirlittanin Katjan kanssa hänen verhoista, ja tulin siihen lopputulokseen, että haluan apinoida hänen verhoideaansa. Näin jälkikäteen todettuna voin vain kiittää Katjaa, hänen blogiaan ja ideoitaan, sillä verhosumplintani on viimein saatettu päätökseen, ja olohuoneen nakuilu on menneen talven lumia.

Yritin kerrankin panostaa, ja hoitaa kuvauksen kännykkäkameran sijaan ihan oikealla kameralla, mutta ei mennyt taaskaan kuten Strömsössä. Koska en halunnut salaman vääristelevän värejä, vaati pimeys (kun joku ei ihan tosissaan osaa laittaa kattovalojakaan päälle) herkkyyden säätämistä suurelle. Liian suurelle. Nyt saatte nauttia parista hullusta kuvasta, joissa on enemmän kohinaa kuin laki sallii. Pardon moi.


Sivuverhojen väliaikaiskiinnikkeet vaihtuvat tulevina päivinä lopullisiin, jahka päätän, mitä haluan. Tällä hetkellä en ole varma, pidänkö noin suuresta kontrastista verhojen ja pidikkeiden välillä. Vaihtoehtona mielessä pyörivät siis kuvien musta nauha ja juuttinaru. Valinnasta riippumatta tiedän kuitenkin sen, että tahdon rusettikiinnityksen. Kuinka söpöä. Haha.

12 kommenttia:

 1. Ihanan näköiset verhot olet saanut aikaiseksi! Kannatti nähdä vaivaa :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mutta en halua ripustaa verhoja enää koskaanikinämilloinkaan! Jos sellainen tilanne tulee kuitenkin eteen, nakitan ihan taatusti siihen hommaan äitini :D Ihanaa viikonloppua sinnekin! :)

   Poista
 2. Ihanat verhot, mutta sinähän sen päätät mitkä ovat lopulliset versiot:)) Verhojen laitto on vähän sieltä, mutta lopputulos on palkitseva:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pidät! :) Verhojen ripustaminen on kyllä sellaista kuraa, ettei edes lopputulos vie pois sitä tuskaa, minkä ripustelu minulle aiheuttaa! Yäk! :D

   Poista
 3. Hei, suht uusi lukija ilmottautuu! Oon tässä ootelluki kokonaiskuvaa olkkarista, ainaki nuo pienemmät valinnat mitä oot esitelly on ollu meikäläisen makuun. Eikä kokonaiskuvakaan tuota pettymystä. :) Mä voin niin yhtyä tuohon verhojen ripustamisen tuskaan, täällä on tosin käytössä vielä nipsuverhot(!!) joten vaiva on sietämätön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva kuulla Sinusta! :) Nyt kun olohuone on saanut verhot ylleen, vaivautuu siitä herkemmin napsimaan kuvia. Verhot tekevät tilaan yllättävän paljon, eikä huone näytä enää niin keskeneräiseltä. Hyi yäk nipsuverhoja, hartiani alkavat kivistämään ajatuksestakin! :/

   Poista
 4. Siis hirween ihanan näköistä! Lyhdyt, talja, sohva <3 päikkäriparatiisi, ehdottomasti!

  VastaaPoista
 5. Kauniit verhot ja ihana olkkari <3 taljat tuo aina ihanaa lämpöä ja tunnelmaa ja nuo lyhdyt <3

  Muksaa viikonloppua, otetaan rennosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuone on kyllä vielä niin talvikamppeissaan, kuin olla ja voi. Toisaalta eipä sitä ole remontin keskellä ennättänyt koko kevättä ja kesää sisustuksen puolesta miettimäänkään. Olkoon nyt tuollainen lämpöinen ja talvinen pesä koko tulevan kesän ajan! :D

   Rentouttavaa viikonloppua sinne myös, nautihan vapaista! :)

   Poista
 6. Mää heti bongasin nuo saman tyyliset verhot kuin Katjalla :) Sopii teillekkin tosi hyvin :) Muutoinkin kaunis, kaunis olohuone :) Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :) Pientä kahden ikkunan huonetta on vaikea pukea verhoihin ilman, että koko huone näyttäisi olevan yhtä verhoa. Tämä oli mielestäni oikein näppärä vaihtoehto, joten nöyrimmät kiitokset ideasta ja neuvoista Katjalle! :)

   Ihanaa viikonloppua! ♥

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...