torstai 22. maaliskuuta 2012

Miniblogimiitti

Ei minun vielä pitänyt olla täällä, kotona siis. Juuri nyt minun oli tarkoitus olla vasta aloittamassa matkaa kotiin. Istua firman laina-autossa, kuunnella rätiseviä radiokanavia ja mutustella vatsa täyteen kaikenlaisia matkaherkkuja, aivan kuten menomatkallakin. Suunnitelmat heittivät kuitenkin häränpyllyä, ja kohtalonani oli matkata kotiin yksinään aamujunalla. Kun poikaystävä istuu vielä kurssilla imemässä tylsää autotietoutta itseensä, olen minä jo matkannut melkein halki Suomen, ja hoitanut pakollisen tapaamisen. Ennen poikaystävän paluuta olen taatusti myös saanut puettua olohuoneen verhoihin.. ehkä!

Helsingissä oli lystikästä erityisesti miniblogimiitin ansiosta. Jep, TSOT  JaninaStar. No ei se mikään miitti ollut. Kaksi maantieteellisesti päin pyllykkää sijoitettua pitkäaikaista ystävää iskivät yhteistuumin lompakkonsa Riviera Maisonin tiskille ja parkuivat vuorotellen pankkitilin saldoa. Janina oli oikein näppärä korvike navigaattorille Helsingissä liikuttaessa. Pääsinkin ensimmäistä kertaa elämässäni kokemaan raitiovaunut ja metrot (oikeasti, hurjaa!), sekä hurvittelemaan kauppakeskuksissa, joissa yksistään oli jo taatusti enemmän pinta-alaa, mitä koko Kokkolassa.

Kuten vanha työkaverini sanoi, reissu Helsinkiin on kuin paluu sivistyksen ääreen. Sivistyksen, jota ilman ei haluaisi enää elää. Sisäinen kaupunkilaistyttöni pihisi innosta päästessään näkemään pääkaupunkiseudun helmiä ja putiikkipaljoutta, mutta huokaili katkerana Pendolinon puksuttaessa kohti sivistymättömyyttä. No vitsi vitsi, hyvältähän tämä kotiinpaluu tuntui, vaikka pidemmäksikin aikaa olisi voinut jäädä. Helsinki oli ihana shoppailumekka, mutta koti on aina koti. Tosin aika pieni ja säälittävä koti Helsingin rinnalla.

Todella mälsää, etten voi jakaa yhtäkään kuvaa etenkään niistä muutamista maltillisella mielellä tehdyistä shoppailuista, sillä kaikki ostokset ja tavarat usb-johtoa myöden matkaavat luokseni vasta yhdessä poikaystävän kanssa. Siispä odotan iltaa kovasti. En siis poikaystävän tulon vuoksi, vaan niiden ostosten, hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...