maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hei Helsinki, täältä tullaan!

Löysin itseni aamupäivällä naureskelemasta pilkalliseen sävyyn, kun Helsingissä satoi lunta. No nyt sitä mömmöä sataa sitten täälläkin. Maa on aivan valkoisena. Kettu vie! Mahtaa naapurin herraa sapettaa, kun päivittäinen edistä-kevättä-ja-lapioi-lumet-pois-pihalta operaatio ottaa takapakkia. Sen seuraaminen on kyllä tuonut osaltaan hupia omaan tylsään elämääni. Kylppärissä (joka on todellinen mekkani, hah) ollessaan ilmastointikanavan kautta kuulee selvästi, kuinka tien toisella puolella asuva naapuri huikkaa: "Jaa on Risto lumenluontipuuhissa" ja vastaukseksi tämä lumi-pois-pihaltani herra huutelee: "Joo, pitää vähän avittaa luontoa". Hah. Voisi luontokin suhtautua lumeen samalla tavalla, mitä naapurin Risto.

Jos kevät ottaa takapakkia, niin on kyllä ottanut olohuoneen verhoprojektinikin. Nämä ovat niitä kausia, kun mistään ei tule mitään. Ensin työskentelyni esti salakavalasti kylään hiipinyt megaähky, kiitos isäni viisikymppisten, ja nyt siirtopaperitkin alkoivat oikutella (tai niiden aivoton käyttäjä). Tekstin siirtäminen kankaaseen ei ollutkaan niin mutkatonta, mitä saatoin olettaa. Ennätin peräti pilata yhdet verhot noudattamalla surkeita netistä löytämiäni ohjeita, joten koko projekti kärsii viivästymisestä. Sain kuitenkin loistavan tekosyyn kipittää jälleen kerran vanhempieni luokse treffaamaan salarakastani, epävakaasti toimivaa ompelukonetta. Ehkä pahin on nyt viimein hoidettu pois alta. EHKÄ. En hetkeen halua nähdäkään ompelukonetta, saati silitysrautaa.Vaikka projektin loppusuora alkaakin lupaavasti häämöttää, joutuu se hetkellisesti jäähylle. Minä nimittäin suuntaan nokkani kohti Helsinkiä! Kolme autuasta remontointivapaata päivää. Voi nenä, miten rakastankaan autonrassaajapoikaystävääni, joka nakitetaan tuon tuostakin kursseille tuonne himoshoppaajan paratiisiin. Radisson Blun herkullinen aamiaisbuffet, Riviera Maisonin lippulaivamyymälä, Ikean halpataivas ja miljoonat muut asiat, paikat ja ihmiset, täältä tullaan! Iik, iik, ihanaa! ♥

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa! Turvallista ajomatkaa ja ollaan viimeistään huomenna yhteyksissä! <3

  VastaaPoista
 2. Täälläkin aikoinaan hihiteltiin naapurin vanhan miehen keväänteolle, mutta annas olla, nyt on muksuja kaksi ja kummasti sitä olen löytänyt itseni männä vuosina tekemässä justiinsa sitä samaa, mitä naapurin setäkin. Ja voi, kun se onkin mukavaa puuhaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se vaadi edes kahta pirpanaa, jotta tuntisi kevään edistämisen olevan tarpeen. Ajattelin nimittäin nakittaa poikaystävän kyseiseen hommaan. Pian olisi siis tiedossa kunnon lapiointibileet! :D

   Poista

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...