torstai 16. helmikuuta 2012

Tunnustuksia: Kaksin aina kaunihimpi

Sain oikein kaksin kappalein tunnustusta ihanalta kaimaltani Castle in the sky-blogissa. Kuinka somaa, blogin ensimmäiset tunnustukset. ♥ Koska olen aivan armoton pässi, rikon käytäntöä, enkä laita näitä kahta kaveria menemään eteenpäin, mutta otan kuitenkin toisesta poikineen haasteen vastaan, ja kerron seitsemän kahdeksan satunnaista asiaa minusta.1. Innostun todella herkästi uusista asioista, mutta mielenkiintoni lopahtaa varsin nopeasti. Olen todellinen tuuliviiri, ja tarkemmin mietittynä se taitaa päteä periaatteessa kaikkiin elämäni osa-alueisiin.

2. Ryhdyttyäni johonkin omistaudun asialle täysin. Joskus jopa niin kiihkeästi, että elämästäni katoaa hetkellisesti kaikki muu. Juuri nyt se jokin näyttäisi olevan remontointi ja sisustaminen. Kaikki sen ulkopuolelle jäävä tuntuisi olevan toissijaista. Luonnollisesti tästä kärsii eniten sosiaalinen elämä.

3. Olen tunne-eläjä. Haluan saada kaikista asioista hyvän fiiliksen. Jos teoriassa oikea asia ei tunnu hyvältä, se ei ole silloin oikea asia minulle.

4. Tavoittelen liikaa täydellisyyttä tietyissä asioissa, enkä osaa luovuttaa, ennen kuin asiat näyttävät täydellisiltä silmissäni. Tästä huolimatta en laske itseäni perfektionistiksi.

5. Kauneus menee käytännöllisyyden edelle lähes poikkeuksetta. Siksi meillä on nyt esimerkiksi sohva, jolla on merkittävästi huonompi istuinmukavuus, mitä edeltäjällään.

6. Stressaan liikaa. Stressaan siitäkin, lyökö sydämeni parhaillaan liian monta kertaa minuutissa, eli vanhenenko tavallista nopeampaa.

7. Kissani Puuti (Celestial's American Beauty) merkitsee minulle koko maailmaa. Olisin valmis luopumaan lähes kaikesta muusta, paitsi tästä otuksesta, jossa yhdistyy koiramainen viisaus ja kissamainen laiskuus. Olen sanonut jopa poikaystävälleni päin naamaa, että valitsisin Puutin ennen häntä. Se tekee minusta siis varsin karun ja ilkean tyttöystävän. Haha.

8. BONUS! (En pysynyt riittävän hyvin laskuissa perässä, joten keksin vahingossa liian monta faktaa, hupsis!) Olen melkein kaiken suhteen myöhäisheränneinen. Riviera Maisonista tuli minulle tuttu käsite vasta viime vuonna. Yleensä innostun asioista, etenkin tavaroista, niin myöhään, että niiden valmistus on ennätetty jo lopettaa.

Ja nyt kaikki kuulolle! Tunnustusneitsyys meni juuri, mutta huomenna on tiedossa vielä parempaa: blogilta viedään nimittäin arvontaneitsyyskin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...