keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Paneelia siellä, paneelia täällä..

Aiemman postauksen kahvinkeitinkuvan perusteella joku tarkkasilmäinen saattoi huomata, mitä olen keittiön välitilan varalle suunnitellut. Aivan niin, paneelia. Tuntuu, että kohta koko talo pursuaa paneelia. Haha. Paneloinnista tuntuu löytyvän melko kattava mielipidekirjo, ja etenkin ääripäät ovat hauskoja. Ensinnäkin ne, joiden mielestä paneeli on yksi parhaista keksinnöistä ikinä. He voisivat tunkea paneelia jokaiseen väliin, mihin sitä vain mahtuu, jopa kaiuttimetkin voisi vaikka paneloida (harmi kun ei ole kaiuttimia, joita paneloida.. no ei vaines!). Sitten on nämä paneelin antirakastajat, jotka eivät yksinkertaisesti voi ymmärtää, mikä siinä paneelissa niin viehättää. Viimeistään sana puolipanelointi saa pääkopan napsumaan. Siispä pardon moi vain heille kaikille, joille jo otsikko aiheutti napsuntaa.

Keittiön remonttirevanssia suunnitellessani minulle tarjottiin useita ideoita ja vaihtoehtoja toteutukseen. Otin mielelläni vastaan kaikki ne näin-keittiöstäsi-tulisi-mielestäni-tosi-kiva visioinnit, ja yritin mielessäni sovitella jokaista niistä keittiööni. Istuin monet illat nurkassa hiljaa ja silmät kiinni yrittäen kuvitella, miltä keittiö missäkin tapauksessa näyttäisi. Ideatulva aiheutti loppusissaan kuitenkin sen, että ajatus löi vain tyhjää. Ainoa vaihtoehto oli huuhtoa mielestä kaikki ne ideat, jotka olivat toisten mielestä kivoja, ja pureutua niihin omasta mielestä kivoihin vaihtoehtoihin. Siitäkin huolimatta päässä jyskytti vain ajatus, tehdäkö asia siten kuten kuuluisi tehdä, vaiko siten kuten tuntuisi hyvältä tehdä. No, näemmä siten kuten tuntuisi hyvältä tehdä. Ratkaisuni ei vastaa lainkaan niitä vinkkejä, joita eräs sisustussuunnittelija minulle ehdotti. Ratkaisuni vastaa sitä, mikä tuntui hyvältä vaihtoehdolta. Nyt vain toivon, että se tuntuu siltä valmiinakin. Liian monesti hyvät fiilikset päättyvät nimittäin siihen, kun kaiken näkee valmiina. Säälin poikaystävääni, millaisen naisen hän on valinnut rinnalleen tallustamaan.

Keittiöön valitsimme olohuoneessa käytetyn stp-paneelin sijasta helmipaneelin

PS. On aivan pakko raportoida, miten hoopojen hakusanojen varjolla ihmiset ovat blogiini päätyneet. Olihan siellä paljon näitä "hieman" todellisten aiheiden vierestä menneitä hakuja, kuten "haluun alottaa kaiken alusta", "ikea-tarra postilaatikkoon", "ragdollin uhmaikä" ♥ ♥ ♥ ja "taikinasta tuotteiksi ryhmätilaus", mutta ehdottomasti hauskin oli kuitenkin "tuhdit naiset parempia sängyssä". Pahoin pelkään, ettei blogini ole tarjonnut kyseiselle ihmiselle toivottuja tietoja. Boo-hoo.

2 kommenttia:

Mielipiteiden kirjo ja jatkuva erimielisyys luovat vain erinomaisen mahdollisuuden oppia ja kehittyä. Anna siis mielipiteidesi näkyä. Muista kuitenkin, että blogin takana on tuiki tavallinen ihminen tunteineen, aivan kuten Sinäkin.

- Janika

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...